comandante
Council
benim askerciklerden piliyom ben yapmadım heçya neka şanslıyız tecrübeli komutanımız var başımızda ????

benim askerciklerden piliyom ben yapmadım heçya neka şanslıyız tecrübeli komutanımız var başımızda ????
Biz de denedik abi 8 çeşitbende gördümde toplandığımızı duyunca yollamak istedi. denemeyenlere vericempod serisini beğendim ben
abi uno diye bir oyun var tamammı piştinin gelişmiş halini düşün![]()
![]()
bu ne çözemedim kalın geldi bana
![]()
![]()
![]()
????????????????????????Agzı dolu co pilot mu olur hocam ya [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
çoğundan çok çok daha iyi. bende beğendim. özellikle zıkkım, cherry ve pipeBiz de denedik abi 8 çeşithiç fena değil likitleri.
cehalet işte yeğenim. kave kültürüm zayıfmışabi uno diye bir oyun var tamammı piştinin gelişmiş halini düşünonda bu kartı atınca tam tersi yöne dönüyo oyun
![]()
komutanım siz fatih sultan mehmeti gördünüzmü ????cehalet işte yeğenim. kave kültürüm zayıfmış![]()
![]()
Aynen üni yıllarıyla sınırlı kaldıcehalet işte yeğenim. kave kültürüm zayıfmış![]()
![]()
aynen başkan değişiklik olsun sizlerde koyun ????günaydın üstad senin avatar mı değişti![]()
Soruya bak adam buzul çağındanım diyor, buzlarımı çözdüm de geldimkomutanım siz fatih sultan mehmeti gördünüzmü ????
daha dün anlattım ya dinazorlar. sende ne çabık unutuyon. b12 al azcıkınkomutanım siz fatih sultan mehmeti gördünüzmü ????
Hiç buluşma yaptınız mı?en sosyal halim burasıyla, buluşmalar. başka takılmıyom. hayvanlarla bitkiler yetiyo bana![]()
Hayırlı olsun başkan Yeşili sev doğayı koruGünaydın, geç mi kaldım![]()
daha dün anlattım ya dinazorlar. sende ne çabık unutuyon. b12 al azcıkın![]()
![]()
![]()
![]()
ooo bi sürü ama beylikdüzündeHiç buluşma yaptınız mı?
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok ironik oldu abi işin o kısmıHayırlı olsun başkan Yeşili sev doğayı koru![]()