comandante
Council
Hocam şimdi ne biliyim profilde "yancı" da yazınca bi tedirginlik vurdu [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Arkadaşlar takılıyor sana sen takılma öyle şeylere ben bi sıkıntı olursa buralardayım[emoji3]
bu arada gastly ufak bişeyler yolluyo denememiz için @ahmet @Turk @sotw
Ben o işi gördüm abi
hoşgeldin devrik eleman. geçmiş olsunGünaydın abiler günaydınnn sonunda gelebildimm bee ????????????
Daha bişey görmedin senHocam şimdi ne biliyim profilde "yancı" da yazınca bi tedirginlik vurdu [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bende gördümde toplandığımızı duyunca yollamak istedi. denemeyenlere vericemBen o işi gördüm abi
Rakip geldi sana hemi de metalci@yobb @comandante hayırdır abi tavuğunuza kıştmı dedim ????
sanada ben yollarım kardeşim. ağlamao gastlyin alıcağı olsun bi tek sizin tayfa var gerisi hikaye sanırım ???? ????
kuyu deel o mevzi. sen yanlış anlamışsın ???? ???? ????@comandante kuyu kaziyon gibi geldi abi ????
Sen onamı takıldın YOK ya o araba yanlama manasında araba yanlarken ben şoförün yanında yancı gibi düşün bi nevi co pilot????????Hocam şimdi ne biliyim profilde "yancı" da yazınca bi tedirginlik vurdu [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ohaaaaaaaaaaaaa bu kadarınada pesSen onamı takıldın YOK ya o araba yanlama manasında araba yanlarken ben şoförün yanında yancı gibi düşün bi nevi co pilot????????
Kavak ağacına bende gelem ozaman ????kuyu deel o mevzi. sen yanlış anlamışsın ???? ???? ????
Agzı dolu co pilot mu olur hocam ya [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Sen onamı takıldın YOK ya o araba yanlama manasında araba yanlarken ben şoförün yanında yancı gibi düşün bi nevi co pilot[emoji3][emoji3]