comandante
Council
gel gel 12 de orda ol ????Kavak ağacına bende gelem ozaman ????
gel gel 12 de orda ol ????Kavak ağacına bende gelem ozaman ????
Kavak ağacına bende gelem ozaman ????
para getirmem ama bak abigel gel 12 de orda ol ????
üzdün ustasenin kıdem yetmez daha ona ???? ????
Agzı dolu co pilot mu olur hocam ya [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O zaten co pilot değil "koy" pilotAgzı dolu co pilot mu olur hocam ya [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sus be üzme çocuğu kandırıyom gel diyip. hissiyatını bozma şinciksenin kıdem yetmez daha ona ???? ????
gel gel 12 de orda ol ????
Yeniyim ya hocam ondan forum da kabullenemedi herhalde[emoji23]ya senin neden emojiler bende gözükmüyor normalde herkes görüyor mu bende sadece emoji23 yazıyor mesela
tabi tabiii ben kulaklarımı kapadım zaten yoğum ben burdasus be üzme çocuğu kandırıyom gel diyip. hissiyatını bozma şincik![]()
![]()
hem manisada bi kötü falan olur ne bilim. yakında mekan da var. kaldırıverirler. sus sen
![]()
![]()
![]()
Vallah hayda mayda yok seni James ın yerine sahneye çıkarma sözü bile verebilir![]()
![]()
gömüde çuvalla var. unutmasende yüz veriyon abi sonra kasada 3 tane marka ile tükkan kapıyo
vermemkiigömüde çuvalla var. unutmaçaktın köfteyi ????
yancılığın tanımını yap deseler kulak arkası der susarımYancılığı iliklerine kadar öğrendin işte iyi mi![]()
![]()
Gözler yaşlı... Old but good
ya neka şanslıyız tecrübeli komutanımız var başımızda ????ama bağlıycan bantlamıycan. bak bida dedim sakın unutma. canın yanar sonram. dimedi deme ???? ???? ????