Hee mavi tik bile almışımyok yok böle daha yakışıklı olmuş bi tarafı mavi bi tarafı yeşil falan![]()
Ne ettim da yav, cumartesi için söz veremiyorum ama gündüz olursa gelmeye çalışacağım. Annemi gezdirmem lazım haftasonu![]()
herkese hayırlı olsun bana çay borcu olan varsa silinmedi ödeyin ben mod falan anamam
@Pineapple ah be üstad şu @comandante ye bişey bulsaydın adamın işi gücü sürekli goygoy da
herkese hayırlı olsun bana çay borcu olan varsa silinmedi ödeyin ben mod falan anamam
@Pineapple ah be üstad şu @comandante ye bişey bulsaydın adamın işi gücü sürekli goygoy da
Aynen katılıyorum , adam 7-24 forumda yaşıyor. Kitleyin bir görev forumun her köşesinde takılsın. @Pineapple![]()
Keşke sadece forumda olsa, adam TV'den bağlanıyor. Ailecek forumdalarAynen katılıyorum , adam 7-24 forumda yaşıyor. Kitleyin bir görev forumun her köşesinde takılsın. @Pineapple![]()
Emr-i Vaki yapsaydınız Azizim o Bİlir böyle işleri yadırgamazİstemedi ki...![]()
Hayırlı olsun .????Yakışır yakıştıda????Günaydın, geç mi kaldım![]()
Günaydın, hayırlı olsunGünaydın, geç mi kaldım![]()
İstemedi ki...![]()
Hoşbuldukbiraz geç oldu galiba[emoji16]
Hoşgeldin ben sana etrafı gezdirin????????gel.Hoşbuldukbiraz geç oldu galiba[emoji16]
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kesin forumu satışa çıkaracak aman dikkatHoşgeldin ben sana etrafı gezdirin????????gel.
Hoşbuldukbiraz geç oldu galiba[emoji16]
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
????????????????Dur.Yoköyle bir şey ????????????kesin forumu satışa çıkaracak aman dikkat![]()
Valla "sad but true"Geç olsun güç olmasın heavy ci gardaşım
burda neler yaşayacan neler "sad but true"![]()
Adama gomutanlık falan teklif edeyim deme sakınHoşgeldin ben sana etrafı gezdirin????????gel.