yobb
Council
Aynen iyi düşündün ellerine sağlık şeker attınmı????????????
attımmmmm attııımmmmm merak etme senin hesabın yanına da 3 - 5 çarpı attım ????????
Aynen iyi düşündün ellerine sağlık şeker attınmı????????????
İşte lider işte komutan başka söze gerek varmı????????????iyi gelir. hadi ver herkese benden bi gahve. cömert tarafıma denk geldiniz sizi köftehorlarrrr![]()
![]()
yancımısın yağcımısın bi türlü tam anlayamıyorum. böle bişi demek ustalık ???? ???? ???? ???? @Escobar gör de öğrenİşte lider işte komutan başka söze gerek varmı????????????
ana onu komutan liderimiz herşeyimiz ????????bana yaz dedi bu olduğu şimdi ????????Yoksa parasında değilim beni bilen bilir????????
ona da yazdım sıkıntı yok beni de bilen bilir kaçırmam böyle ince şeyleri![]()
Bu ne arkadaş yancımıdır nedir.Düzen bozuldu ya yancıya yanlamak nedir yaw????????ona da yazdım sıkıntı yok beni de bilen bilir kaçırmam böyle ince şeyleri![]()
nasıl bi ortama düştün anasını satim. çıkmaya çalışıyom çıkamıyomda. ben emekli örenciyim beyler fazla gelmeyin üstüme yaaaa![]()
![]()
![]()
seninle birlikte iyi bir iş yapabiliriz. Aklımda çok iyi bir fikir var????????
@yobb sagol hocam sen nasılsın klimalı metrobüsle seyahat ediyorum![]()
seninle birlikte iyi bir iş yapabiliriz. Aklımda çok iyi bir fikir var????????
Günaydın Millet Hayırlı cumalar
O servis şoförüne ne olduğu bellü deel???? Eniştebak şimdi bizim servi olayı aklıma geldi izmirdeyiz malum ortalık cehennemden bi miktar daha serin ama kaynayan kazan kıvamında sıcak
servise binince ev 18 dakika sürüyor. servis şöförü getiriyor 1 saat önceden arabayı en güneş alan yere bırakıyor ki girince üşümeyelim
bizde servise binince haliyle klima diyoruz. adamda saolsun açıyor ama ben inene kadar klima anca yeni başlamış oluyor soğutmaya
ya bu hikaye çok sıkıcıymış ya demem o ki napalım dolar biraz düşmüşken yapalım bi kaç dolar![]()