yobb
Council
ben okuyom artık örenciyim ???? ???? ???? hemide hukuk ona görem
yenge bişey demesin hukuk falan ????????
ben okuyom artık örenciyim ???? ???? ???? hemide hukuk ona görem
geçmiş olsun kardeşim. acil şifalar. üzüldüm. yapabileceğimiz birşey olursa bi tlf uzağındayım.Günaydın SBTV ailesi.
Bir suredir eşimin sağlık sorunları sebebiyle hastanelerde sabahladik. Bugün son operasyonla beraber umarım bu süreci sonuclandiracagiz. Sizleri okuyup kafa dagitmak iyi geldi.
Hep orada olun ve konuşun lütfen...
Keyifli buharlar...
Hocam geçmiş olsun .Varmı yapabileceğimiz bişey biz ailecek burdayız .Acil şifalar dilerim.Günaydın SBTV ailesi.
Bir suredir eşimin sağlık sorunları sebebiyle hastanelerde sabahladik. Bugün son operasyonla beraber umarım bu süreci sonuclandiracagiz. Sizleri okuyup kafa dagitmak iyi geldi.
Keyifli buharlar...
Günaydın SBTV ailesi.
Keyifli buharlar...
Geçmiş olsun, acil şifalar dilerimGünaydın SBTV ailesi.
Keyifli buharlar...
Günaydın SBTV ailesi.
Keyifli buharlar...
Geçmiş olsun , kısa zamanda toparlar inşallah eşiniz sağlığını????????Günaydın SBTV ailesi.
Keyifli buharlar...
iyi gelir. hadi ver herkese benden bi gahve. cömert tarafıma denk geldiniz sizi köftehorlarrrrbir nescafe içelimde sabah sabah soğuk duş etkisi yaptı böyle ciddi şeyler varken bazen geyikte yapılamıyor
Ekli dosyayı görüntüle 6721
ona yazma bana yaz, ona yazma bana yaazzzzzz ???? ???? ????ha @lvnt74 kahveleri sana yazdım haberin olsun sende içicen mi sormadım ama ???? ???? ????
iyi gelir. hadi ver herkese benden bi gahve. cömert tarafıma denk geldiniz sizi köftehorlarrrr![]()
![]()
Aynen iyi düşündün ellerine sağlık şeker attınmı????????????bir nescafe içelimde sabah sabah soğuk duş etkisi yaptı böyle ciddi şeyler varken bazen geyikte yapılamıyor
Ekli dosyayı görüntüle 6721
ona yazma bana yaz, ona yazma bana yaazzzzzz ???? ???? ????