comandante
Council
ben helixi beklemeye devam edeyim
Hocam amaç şekeri azaltmak değil,tiryakiyseniz çayı açık içersiniz,arada bir göz kirpip flört icerisindeyseniz demli ve şekerli içersiniz,ciddi düşünüyorsanız şekersiz içersiniz çayı hissedersiniz. Çay içmenin bir adabı vardır,çay bir kültürdür,ayrı bir yaşam felsefesidir.Demli şekersiz içsek, bir sıkıntı olur mu?
demli ve çok az şekerli içen ne oluyo şimdi ???? ????Hocam amaç şekeri azaltmak değil,tiryakiyseniz çayı açık içersiniz,arada bir göz kirpip flört icerisindeyseniz demli ve şekerli içersiniz,ciddi düşünüyorsanız şekersiz içersiniz çayı hissedersiniz. Çay içmenin bir adabı vardır,çay bir kültürdür,ayrı bir yaşam felsefesidir.
Aynen bende merak ettim şimdidemli ve çok az şekerli içen ne oluyo şimdi ???? ????
kibar feyzodaki faşo ağa gibi hissettim kendimiAynen bende merak ettim şimdi
Hocam o kış gününde üstü açık uyuyan kişiye benzer ????demli ve çok az şekerli içen ne oluyo şimdi ???? ????
Şeker gibi insan...demli ve çok az şekerli içen ne oluyo şimdi ???? ????
La gardaşım sen unutulacak adam mısın? Bilgisayarda forum bir sekmede hep açık ondan aktif görünmüşümdürAynen bacanak öğle arası müsaittim girip bi yoklama çekeyim dedim
@Turk
Hiçççç ses etmiyor bana baksana konuda aktif ama bana selam bile etmiyor
hadi 2 gün kaldı gel artık kardeşim
La gardaşım sen unutulacak adam mısın? Bilgisayarda forum bir sekmede hep açık ondan aktif görünmüşümdür
--