Votka
Community
Duydumki arpa suyu servisimiz de mi başladı yoksa 10dan sonra mı sadece...doğru söylüyorsun abim.
bu saatte rakının işi ne.
şimdi bize lazım olan;
Ekli dosyayı görüntüle 5866
Duydumki arpa suyu servisimiz de mi başladı yoksa 10dan sonra mı sadece...doğru söylüyorsun abim.
bu saatte rakının işi ne.
şimdi bize lazım olan;
Ekli dosyayı görüntüle 5866
Bi başkası adına çekiliş kazanmak anlamında mı yazdın abi, uygun değil midir acaba...
mahkeme için dedi onu herhalde. çekilişle ilgisi yok
Kesinlikle hocam. Zenit maçını unutmadık hala.İyi oldu
Yok yok deme öyle deme ???? toparlıcaz bu sene benim hala umudum varTopal bu senede kötü olacağını gördü kaçtı bence ???? ???? ????
Konu nedir ))Mükemmel sayıya yoğunlaşalım en iyisi, @Psikoloğunuz ve @PARGALI dan söz aldık mı kesin sende albayım...
Konu nedir ))
benim acil helix müridi toplamam lazım. 17 sayfa 322 mesaj olmuş. şansı arttırmak gerekli ???? ???? ???? ????
Hediye edeyim abime.benim acil helix müridi toplamam lazım. 17 sayfa 322 mesaj olmuş. şansı arttırmak gerekli ???? ???? ???? ????
almakta sorun yokki amaç kazanmak hem @Bahtsız Bedevi söz verdi ona ihanet edememHediye edeyim abime.
Tamam abi bana çıkarsa sende demiştim zaten.almakta sorun yokki amaç kazanmak hem @Bahtsız Bedevi söz verdi ona ihanet edemem
Tamam abi bana çıkarsa sende demiştim zaten.
hadi 2 gün kaldı gel artık kardeşimAynen bacanak öğle arası müsaittim girip bi yoklama çekeyim dedim
@Turk
Hiçççç ses etmiyor bana baksana konuda aktif ama bana selam bile etmiyor
bugün bıuluşmaları var arada bakıp yazıyo görmedi seni herhalAynen bacanak öğle arası müsaittim girip bi yoklama çekeyim dedim
@Turk
Hiçççç ses etmiyor bana baksana konuda aktif ama bana selam bile etmiyor
Vallaha billaha aldigimizida satamiyoruzki şu işe bak sadece maaş bütçesini genişlettik alperide şutlasak bariTransfer transfer dedin topalı şutladılar ????
Çay ilaçtır açık içiniz az şekerli içiniz daha güzel olur.
Demli şekersiz içsek, bir sıkıntı olur mu?Çay ilaçtır açık içiniz az şekerli içiniz daha güzel olur.
elimiz boş köyümüze döndükNe oldu goygoycular o kadar hesap kitap araya adam sokmacalar..
Bizlere üçün biri