Escobar
Council
aman abii bol bol mola ver bekleriz biz seni ???? ????o değilde az bi girme sayfaya bi bakıyorsun en az 20 mesaj olmuş. yetişmeye zorlanıyorum. arada gülme molaları falan. yoruluyom oturduğum yede![]()
![]()
![]()
aman abii bol bol mola ver bekleriz biz seni ???? ????o değilde az bi girme sayfaya bi bakıyorsun en az 20 mesaj olmuş. yetişmeye zorlanıyorum. arada gülme molaları falan. yoruluyom oturduğum yede![]()
![]()
![]()
atomizeri bilmem ama rahat bi dergi çıkar buradanatomizer adı gibi oldu yerli üretim Üretici Goygoyhane????????ön siparişleri al escobar????????Bak iş kendiliğinden buluyor beni.
yok abi gömdüm ben onları ????dipteki bungalov senin raat raat yerleş koçumiyi bi dinlen ben gelirim sonra yanına. paraları da aldın dimi
![]()
![]()
![]()
para yoksa niye geldin BAN ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? anlarsın sen orayıyok abi gömdüm ben onları ????
okadar geldik ortam güzelmiş ben takıyım şu güneş gözlüklerinipara yoksa niye geldin BAN ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? anlarsın sen orayı![]()
![]()
![]()
abi kovulursan falan bizden isteme tazminatta napıyosan yap ???? ????Çenem ve karnım ağrıyor gülmekten.
mahkemeye veriyormuş bizi. atılma sebebi olarakabi kovulursan falan bizden isteme tazminatta napıyosan yap ???? ????
Unutma Hedef zengin ve dul????????okadar geldik ortam güzelmiş ben takıyım şu güneş gözlüklerini????
????????????????????????mahkemeye veriyormuş bizi. atılma sebebi olarak![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
abi plakamı var şeyinde tövbe tövbe ????Unutma Hedef zengin ve dul????????
gazetelere televizyona konu olduğumuzu bi düşünsene. ama çok gülme tmm.mı????????????????????????
Unutma Hedef zengin ve dul????????
Mümkün değilki????????????gazetelere televizyona konu olduğumuzu bi düşünsene. ama çok gülme tmm.mı![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()