Güven bana yanına şalgam şalgam ı unutma????????pıfff dur abi hazırlıyorum ekmeği inşallah doğrudur ????![]()
tokanmasın abi içme içmee ????Güven bana yanına şalgam şalgam ı unutma????????
Yok bişi olmaz sen merak etme 1 saat sonra arkasına soda limon yapıştırıcam????????????tokanmasın abi içme içmee ????
kulağımın arakasını açıyımmı abiYok bişi olmaz sen merak etme 1 saat sonra arkasına soda limon yapıştırıcam????????????
Bak kopardın beni çıkıyorum gene ????????????????????????gelcem kendime gelimkulağımın arakasını açıyımmı abi![]()
Bak kopardın beni çıkıyorum gene ????????????????????????gelcem kendime gelim
hayır büyülüyon bide insanı bana bişey al derken abi gerçek hayatta olsa valla cebimi boşaltırsın bu nasıl bi yetenek nutkum tutuldu ????????Bak kopardın beni çıkıyorum gene ????????????????????????gelcem kendime gelim
???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? buraya kadar gelebildim burda kahkaha patlattımvizyonsuzum ben![]()
Sanırsınki cebinde balya balya para varhayır büyülüyon bide insanı bana bişey al derken abi gerçek hayatta olsa valla cebimi boşaltırsın bu nasıl bi yetenek nutkum tutuldu ????????
abi şimdi yaş şeysi yapcam kızcan sonra ????b urada çöğdürdüm işte![]()
![]()
![]()
![]()
Yok abim sende biliyorsun da işte ortam güzel gemi gitsin diye dalgaya dalıyorsun. gollük orta yapıyorsun. ????hayır büyülüyon bide insanı bana bişey al derken abi gerçek hayatta olsa valla cebimi boşaltırsın bu nasıl bi yetenek nutkum tutuldu ????????
senin kulak arkan gitmiş benim yaş kimin umrundaabi şimdi yaş şeysi yapcam kızcan sonra ????
öyle diyince empati yapar gibi oldum sustum ????????senin kulak arkan gitmiş benim yaş kimin umrunda![]()
![]()
![]()
![]()
![]()