y€a
Community
Ahahah konu yanlış yere kaydı ???? gündüz ki çay atarı için yazmıştım ama
Bak bunu kastetmiştimo zaman kazasız belasız üstad allah içine sindirsin yalnız sen çay kahve bişey içtin mi hesabın var mı bende![]()
o zaman kazasız belasız üstad allah içine sindirsin yalnız sen çay kahve bişey içtin mi hesabın var mı bende![]()
Gomutanim @comandante adımıza çay kahve ikrami yapmadan borçlu çıkardılar bizi, bir el atın ????
Hocam sizin nickleri karıştırmışım ????
Orada en güzeli senin aile saadetine engel olmayalım demiş sizde mülk sahibiyim(Ailem ile tek çatı altında yaşıyorum) demişsiniz ben bunu beğendim
Kıhh kıhhe koajaj ????Hocam sizin nickleri karıştırmışım ????
Yıoo tek çatı değil 2 çatımız varOrada en güzeli senin aile saadetine engel olmayalım demiş sizde mülk sahibiyim(Ailem ile tek çatı altında yaşıyorum) demişsiniz ben bunu beğendim
Yazlık kışlık olarak kullanırsınız kuhahkahkah ????????Yıoo tek çatı değil 2 çatımız var
kohhe kuahaha
Sen söyleyince mantıklı geldi aslında da yaz sevmiyorum onu nasıl edeceğük ????Yazlık kışlık olarak kullanırsınız kuhahkahkah ????????
Yoksa sizin hâlâ Toshiba klimanız yok mu ????????Sen söyleyince mantıklı geldi aslında da yaz sevmiyorum onu nasıl edeceğük ????
Kıhh kıahha
Ekli dosyayı görüntüle 6575
Kaç kişimi var masada
Sadece 2 ????????????
Bunlar görünen yüzü sadece ????????????
Esf Mr.Ocean la birlikte keyf-i alem ????????????
@comandante
@Turk
@Escobar
@Votka
@yobb
@aXXo
@Pleasewait
@KediBedri
@Koba
@Pineapple
Bu ne arkadaş ya şu hale bak paramızla rezil oluyoruz ????????????