comandante
Council
çakma buluşmaymış o. seni gandırmışlar adminimO kadar buluşmaya geldim,bir fotoğraf çekmediniz mi siz yahu...
Biz niye atmadık beyle..?

çakma buluşmaymış o. seni gandırmışlar adminimO kadar buluşmaya geldim,bir fotoğraf çekmediniz mi siz yahu...
Şakacı. Suriye'nin en nezih mekanında yapıyoruz biz buluşmaları, pehhçakma buluşmaymış o. seni gandırmışlar adminim![]()
![]()
![]()
Bende katılabilirmiyim acaba, referansım muhteşem tel sarımlarım ????????Biz reklam sevmiyoruz, masa şişiyor sonra
Buluşma grubundan çok esigara alanında loca faaliyeti yürütüyoruz, referansı olmayan giremiyor![]()
Ato ve modların isimleri de olsaydı bilgilenirdik ????
Abi zekat falan vermek istersen bu fakir kardeşin hep buralarda![]()
Vayy gizli saklı buluşmalar felan
Şouraya iki tutam kaps atayım
Oysaki davet edilse birsürü arkadaş katılırdı belki
Kıhehaı kaıheja
Ben antihümanistim ????Bodrum / turgutreisteyiz üstadım sen gelcem de yeter ki ???? yarın akşam daha kapsamlı buluşma yaparız ????????????
Spica pro ve yanılmıyorsam majör hariç masada atomizer göremiyorum ben
Ama mavi masa güzelmiş, güle güle kullanın![]()
O kadar buluşmaya geldim,bir fotoğraf çekmediniz mi siz yahu...
Ben antihümanistim ????
Bodrum dan önce adliyeye uğramam lazım önce yoksa hanım tepeler
Kıhh kıh hehhah
Neyseki ben mülk sahibiyimOooo burası çok canlı fena bu sıralar en güzeli senin aile saadetine engel olmayalım üstadım boşver sen bizle buluşma ????????????
Hoş bende biraz daha geç kalırsam hanım beni kapıdan içeri almıyacak ????????????
Düşünsene buluşma da baskın oluyormuş
Bunlar yasak ürün deyip hepiciğini toplayıp götürüyorlarmış dımdızlak bakakalınıyormuş
Valla gülerim trajikomik ama komik işte
Kıhh keıhs keıjaa
Heh o saydıkların dışında kalanlar tuzluk3 tane pro 1 tane helix kit vardı benim saydığım ????????????
Diğerlerini hatırlamıyorum o kadar çok atomizer denedim ki ????????
Sanki ejderyasi var ????????Laaa olum ne zekatı masada bira var ????????????????
O tepki gösterenlerden biri benim ????????????Ne yazsam birileri tepki gösteriyor yahu
Kohh kıehauah