Yapın bakalım bensiz goygoyunuzu, elbet ben de dönerim sahalara![]()
öğrettiler mi sana 2 haftada tekmil vermeyiHer gece 3 ile 5 arasında gelip saat başı buraya tekmil vercen biliyon deme tekmil vermeyi ????
Sabah olunca kayıtları kontrol etcem eğer ki vermemişsen maaşınadan keseriz ????????????
Bir de önümüzdeki 3 ay boyunca 1-5 arası nöbet cabası ????????????
Abi bari günde bı kere yarım tavuk döner fotoğrafı atın beaa açız aç ????
İşler güçler stresli, siz burada goygoy ederken benim ardımda ayı bağırıyorSen hep sahadasın da yanlış saha da ????
Lemmm olum desene açız diye bak şimdi direk karşı dükkana git bizim orda ocakbaşında mevlüt ağabey var benim selamımı söyle tamam mı deki ustam bize şöyle bir
Ekli dosyayı görüntüle 6490
Karışık tepsi hazırlasın dedi de yeterhadi goççum benim bi koşu ver
Yanına acılı şalgam göndersin ama kapalı olandan değil kamyoncu caferin getirdiği 5 lik şalgamdan olsun![]()
![]()
öğrettiler mi sana 2 haftada tekmil vermeyi![]()
Erkek adama yakışmaz öyle dans mans mevzuları, gel biz şu kenarda ördek yürüyüşü edelimAyıpsınnn bilmiyorsan sana komando dansını bile öğretirim yiğidim
2 hafta değil 3 bu arada yiğidim yanlış bilgiledirmişler seni![]()
Abi bu ne şimdi gece gece![]()
Ağzım sulandı ????
Ayıpsınnn bilmiyorsan sana komando dansını bile öğretirim yiğidim
2 hafta değil 3 bu arada yiğidim yanlış bilgiledirmişler seni![]()
Erkek adama yakışmaz öyle dans mans mevzuları, gel biz şu kenarda ördek yürüyüşü edelim![]()
Bizim müdür de yaptı geldi o 2-3 haftalık mevzuyu, 2 haftadır dinliyorum önce yerlere izmarit attırıp sonra onları toplattıklarını falanYaptıracak iş bulamamışlar
![]()
Mevlük abinin güllü domatesleri de güzelmişLemmm olum desene açız diye bak şimdi direk karşı dükkana git bizim orda ocakbaşında mevlüt ağabey var benim selamımı söyle tamam mı deki ustam bize şöyle bir
Ekli dosyayı görüntüle 6490
Karışık tepsi hazırlasın dedi de yeterhadi goççum benim bi koşu ver
Yanına acılı şalgam göndersin ama kapalı olandan değil kamyoncu caferin getirdiği 5 lik şalgamdan olsun![]()
![]()
bi haftası git gel zaten![]()
![]()
![]()
Hep bunlar sevdiğimizden, ayı yavrusunu severken öldürürmüşYaaaa dayıcım sen yapma bari ???? hadi bu @Turk yapıyoda ???? sen yapma üniformayı giydiğin ilk gün insan direk diyo artık ben TSK nın bir malıyımyat yat kalk kalk ????????????
Lakin çok güzel dostluklar arkadaşlıklar kazandım şahsım adına güzel geçti
Eğer bankadan parayı verip teskeremi almış olsam eminim bu kadar mutlu olmazdım hiç olmazsa 1 gün de olsa o çorbadan içtik .