Goygoy Sihirli Goygoycular-2019

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi bari günde bı kere yarım tavuk döner fotoğrafı atın beaa açız aç ????

Lemmm olum desene açız diye bak şimdi direk karşı dükkana git bizim orda ocakbaşında mevlüt ağabey var benim selamımı söyle tamam mı deki ustam bize şöyle bir

E13D18F0-4E23-48DC-81BB-4A3B6DED8C37.jpeg

Karışık tepsi hazırlasın dedi de yeter ;) hadi goççum benim bi koşu ver ;)

Yanına acılı şalgam göndersin ama kapalı olandan değil kamyoncu caferin getirdiği 5 lik şalgamdan olsun ;) ;)

Lemmm olum desene açız diye bak şimdi direk karşı dükkana git bizim orda ocakbaşında mevlüt ağabey var benim selamımı söyle tamam mı deki ustam bize şöyle bir

Ekli dosyayı görüntüle 6490

Yanına acılı şalgam göndersin ama kapalı olandan değil kamyoncu caferin getirdiği 5 lik şalgamdan olsun ;) ;)

Abi bu ne şimdi gece gece :D
Ağzım sulandı ????

Ayıpsınnn bilmiyorsan sana komando dansını bile öğretirim yiğidim :)
2 hafta değil 3 bu arada yiğidim yanlış bilgiledirmişler seni ;)
Erkek adama yakışmaz öyle dans mans mevzuları, gel biz şu kenarda ördek yürüyüşü edelim :)
Bizim müdür de yaptı geldi o 2-3 haftalık mevzuyu, 2 haftadır dinliyorum önce yerlere izmarit attırıp sonra onları toplattıklarını falan :D Yaptıracak iş bulamamışlar :D

Erkek adama yakışmaz öyle dans mans mevzuları, gel biz şu kenarda ördek yürüyüşü edelim :)
Bizim müdür de yaptı geldi o 2-3 haftalık mevzuyu, 2 haftadır dinliyorum önce yerlere izmarit attırıp sonra onları toplattıklarını falan :D Yaptıracak iş bulamamışlar :D

Vallaha ben 2. Günden sonra yazahanede künye defteri doldurdum tüm eğitimleri gayet iyi izledim karşıdan ????????????
Yaparmıyım bilemem ama yaptırırım kesin ????????????????

İzmarit konusunda bizim orası gayer temizdi ya hatta mıtıka yapab uzun dönemler bize teşekkür bile etti en temiz bedelli dönemisiniz ağabey falan dediler :)

Ekli dosyayı görüntüle 6490

Mevlük abinin güllü domatesleri de güzelmiş :D

bi haftası git gel zaten :D :D :D

Yaaaa dayıcım sen yapma bari ???? hadi bu @Turk yapıyoda ???? sen yapma üniformayı giydiğin ilk gün insan direk diyo artık ben TSK nın bir malıyım :) yat yat kalk kalk ????????????

Lakin çok güzel dostluklar arkadaşlıklar kazandım şahsım adına güzel geçti :)

Eğer bankadan parayı verip teskeremi almış olsam eminim bu kadar mutlu olmazdım hiç olmazsa 1 gün de olsa o çorbadan içtik .

Yaaaa dayıcım sen yapma bari ???? hadi bu @Turk yapıyoda ???? sen yapma üniformayı giydiğin ilk gün insan direk diyo artık ben TSK nın bir malıyım :) yat yat kalk kalk ????????????

Lakin çok güzel dostluklar arkadaşlıklar kazandım şahsım adına güzel geçti :)

Eğer bankadan parayı verip teskeremi almış olsam eminim bu kadar mutlu olmazdım hiç olmazsa 1 gün de olsa o çorbadan içtik .
Hep bunlar sevdiğimizden, ayı yavrusunu severken öldürürmüş :) Benim cüsseyi görsen bu durumu hiç yadırgamazsın :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri