sotw
Council
Bak işte guscular da şikayetçi. Aroma küpü bu guslarGuscular aromadan baygınlık geçiriyor şuan
Üşeniyorum kalkıp su almaya bile, nasıl Bi sıcak bu..
Tribeca'nın likit şişesini ısırasım geliyor Gus'ta içtikten sonraBak işte guscular da şikayetçi. Aroma küpü bu guslar
Likitte bir sıvı zatenBu arada goygoy dışı bir soru sormak istiyorum. Yaz aylarında günde ortalama kaç litre sıvı tüketiyorsunuz ?
E sigara da ilk yazım benim de o yüzden soruyorum.
En az 3 litre.Bu arada goygoy dışı bir soru sormak istiyorum. Yaz aylarında günde ortalama kaç litre sıvı tüketiyorsunuz ?
Bak işte guscular da şikayetçi. Aroma küpü bu guslar
e sigaraya başlamama vesile olan dostum gus için bataklık diyorduTribeca'nın likit şişesini ısırasım geliyor Gus'ta içtikten sonra![]()
Hocam kaç litreden ziyade ne kadar sürede tükettiğimiz. Makbulü azar azar sık sık sıvı almak. Yoksa aldığınız böbreğinizi gereksiz yere çalıştırmaktan öteye gitmez. ????Bu arada goygoy dışı bir soru sormak istiyorum. Yaz aylarında günde ortalama kaç litre sıvı tüketiyorsunuz ?
Kilo vermek için birebir ????Hocam kaç litreden ziyade ne kadar sürede tükettiğimiz. Makbulü azar azar sık sık sıvı almak. Yoksa aldığınız böbreğinizi gereksiz yere çalıştırmaktan öteye gitmez. ????
Hocam kaç litreden ziyade ne kadar sürede tükettiğimiz. Makbulü azar azar sık sık sıvı almak. Yoksa aldığınız böbreğinizi gereksiz yere çalıştırmaktan öteye gitmez. ????
Sadece su ile bitmiyor ki bu iş ara öğünlerde meyve de tüketmelisiniz.Kesnlikle katılıyorum hocam .Öğün aralarına iyi dağıtmak lazım sıvı alımını özellikle de su
Bu arada goygoy dışı bir soru sormak istiyorum. Yaz aylarında günde ortalama kaç litre sıvı tüketiyorsunuz ?
Ben de bir ekleme yapayım. Suyun zayıflattığı söylenir ama üniversite yıllarında okuduğum bir araştırmada ter ve idrarla atılamayacak kadar fazla tüketilen su deri altı yağ tabakasını arttırıyormuş. Dolayısıyla kilo yapma ihtimali yüksek. Bir de Spor fizyolojisi dersinde hocanın anlattığı su zehirlenmesi konusu vardı. Zehirlenme deyince yanlış anlaşılmasın; anlatılan şey gerekli vücut sıvılarının çok fazla seyreltilmesiyle ilgili bir şeydi.Kesnlikle katılıyorum hocam .Öğün aralarına iyi dağıtmak lazım sıvı alımını özellikle de su
Nefroloji uzmanından birebir duyduğum , gereksiz sıvı alımı gıda ile aldığımız bazı mineral, vitamin gibi öğeleri de kullanılmadan vücuttan atmakta.
Kahvenin adını okuyunca bu karikatür geldi aklımaEkli dosyayı görüntüle 6477 hep çay çay olmaz benden sizlere strawberry cream frappicano afiyetle için ????
Ahahah hocam Allah iyiliğini versin ????????????