Goygoy Sihirli Goygoycular-2019

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada goygoy dışı bir soru sormak istiyorum. Yaz aylarında günde ortalama kaç litre sıvı tüketiyorsunuz ?
E sigara da ilk yazım benim de o yüzden soruyorum.
Hocam kaç litreden ziyade ne kadar sürede tükettiğimiz. Makbulü azar azar sık sık sıvı almak. Yoksa aldığınız böbreğinizi gereksiz yere çalıştırmaktan öteye gitmez. ????

Hocam kaç litreden ziyade ne kadar sürede tükettiğimiz. Makbulü azar azar sık sık sıvı almak. Yoksa aldığınız böbreğinizi gereksiz yere çalıştırmaktan öteye gitmez. ????

Kesnlikle katılıyorum hocam .Öğün aralarına iyi dağıtmak lazım sıvı alımını özellikle de su
Nefroloji uzmanından birebir duyduğum , gereksiz sıvı alımı gıda ile aldığımız bazı mineral, vitamin gibi öğeleri de kullanılmadan vücuttan atmakta.

Kesnlikle katılıyorum hocam .Öğün aralarına iyi dağıtmak lazım sıvı alımını özellikle de su
Nefroloji uzmanından birebir duyduğum , gereksiz sıvı alımı gıda ile aldığımız bazı mineral, vitamin gibi öğeleri de kullanılmadan vücuttan atmakta.
Ben de bir ekleme yapayım. Suyun zayıflattığı söylenir ama üniversite yıllarında okuduğum bir araştırmada ter ve idrarla atılamayacak kadar fazla tüketilen su deri altı yağ tabakasını arttırıyormuş. Dolayısıyla kilo yapma ihtimali yüksek. Bir de Spor fizyolojisi dersinde hocanın anlattığı su zehirlenmesi konusu vardı. Zehirlenme deyince yanlış anlaşılmasın; anlatılan şey gerekli vücut sıvılarının çok fazla seyreltilmesiyle ilgili bir şeydi.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri