sihirbaz
Council
Çok ince görmüşsün üstadım [emoji23][emoji23][emoji23]Tamamdır abi, helix k-itin olsun...
Çok ince görmüşsün üstadım [emoji23][emoji23][emoji23]Tamamdır abi, helix k-itin olsun...
Ahahaha çok iyiTamamdır abi, helix k-itin olsun...
İtin olsun.Herkes kendinde olmayanı istediğini duyuruyo ya. Bendede helix kit yok @oXelight @Leo Faonel @Elvis @Caganizm @dsanchez @Pleasewait @Turk @azash @yobb @HMA @ahmet @Votka @Bahtsız Bedevi @MGK @sihirbaz ve yorulup adını yazamadığım bütün arkadaşlarım haberiniz olsun ????????????
Herkes kendinde olmayanı istediğini duyuruyo ya. Bendede helix kit yok @oXelight @Leo Faonel @Elvis @Caganizm @dsanchez @Pleasewait @Turk @azash @yobb @HMA @ahmet @Votka @Bahtsız Bedevi @MGK @sihirbaz ve yorulup adını yazamadığım bütün arkadaşlarım haberiniz olsun [emoji16][emoji16][emoji16]
Çıkıcak banada, az kaldı ????????????Başım üstüne abi
Benim var saten sana feda olsun [emoji3526] bunu yolluyayım binersin 3-5 tur [emoji1787][emoji1787]
Abi başka türlü bize bir şey çıkmaz, en iyisi böyle tezgah kurmakÇıkıcak banada, az kaldı ????????????
Suriyeden selamlarHerkese hayırlı akşamlar. Büyükçekmece semalarındayım.
Abi direk sana yonlendiririm. Hiç sorun değil. Hatta pod çıkarsa onu da yonlendiririm sana. Ama Likitsizin yapacağı çekilişte çıkan Silahliya çökerimHerkes kendinde olmayanı istediğini duyuruyo ya. Bendede helix kit yok @oXelight @Leo Faonel @Elvis @Caganizm @dsanchez @Pleasewait @Turk @azash @yobb @HMA @ahmet @Votka @Bahtsız Bedevi @MGK @sihirbaz ve yorulup adını yazamadığım bütün arkadaşlarım haberiniz olsun ????????????
İrandan sevgilerle. ????????????????Suriyeden selamlar
Pod bana, adresi şaşırmayalım Silahlı da benden sanaAbi direk sana yonlendiririm. Hiç sorun değil. Hatta pod çıkarsa onu da yonlendiririm sana. Ama Likitsizin yapacağı çekilişte çıkan Silahliya çökerim
anlaştık dostAbi direk sana yonlendiririm. Hiç sorun değil. Hatta pod çıkarsa onu da yonlendiririm sana. Ama Likitsizin yapacağı çekilişte çıkan Silahliya çökerim
Ve aleykümselam..Suriyeden selamlar
şu biraz önce yazdığın geyik benzemesi olayı ne. ben anlamadım ondan bişey ???? ????Konular498
Mesajlar14,904
Ha gayret ağalar
bak bu fenaydı ????Tamamdır abi, helix k-itin olsun...