yobb
Council
Shirili bakkal coşmuş firma kaynıyor
çokluk iyidir maşallah diyelim
Shirili bakkal coşmuş firma kaynıyor
çokluk iyidir maşallah diyelim
Bir bakayım dedim bayağıdır aşağılara inmiyorum facebookta gibi hissettim kendimi çeşit iyidir umarım kaliteleri ile ebedi kalırlar.
Herkes kendinde olmayanı istediğini duyuruyo ya. Bendede helix kit yok @oXelight @Leo Faonel @Elvis @Caganizm @dsanchez @Pleasewait @Turk @azash @yobb @HMA @ahmet @Votka @Bahtsız Bedevi @MGK @sihirbaz ve yorulup adını yazamadığım bütün arkadaşlarım haberiniz olsun ????????????
Herkes kendinde olmayanı istediğini duyuruyo ya. Bendede helix kit yok @oXelight @Leo Faonel @Elvis @Caganizm @dsanchez @Pleasewait @Turk @azash @yobb @HMA @ahmet @Votka @Bahtsız Bedevi @MGK @sihirbaz ve yorulup adını yazamadığım bütün arkadaşlarım haberiniz olsun ????????????
Mesaj alınmıştır komutanım [emoji106][emoji106][emoji106]Herkes kendinde olmayanı istediğini duyuruyo ya. Bendede helix kit yok @oXelight @Leo Faonel @Elvis @Caganizm @dsanchez @Pleasewait @Turk @azash @yobb @HMA @ahmet @Votka @Bahtsız Bedevi @MGK @sihirbaz ve yorulup adını yazamadığım bütün arkadaşlarım haberiniz olsun [emoji16][emoji16][emoji16]
Vereyim Spicayı sitediğin kadar kullan. Senden kıymetlimi kardeşim ????Bende spica pro arıyorum ama sana feda olsun abi ne demek
Vereyim Spicayı sitediğin kadar kullan. Senden kıymetlimi kardeşim ????
Ben tapatalk kullanıyorum bir sorun yokYaa ne güzel tapatalk dan giriliyordu foruma , telefonla girmek için kolaylık oluyordu , şimdi girilmiyor.
Kime hopladın ????????Hüoooooooooooopppppp ????
Sen benim yazımı alıntılayınca bildirim geldi tıkladım şimdi girdi [emoji846] daha önce giremiyordum , oohh bee rahatladım [emoji846]Ben tapatalk kullanıyorum bir sorun yok
En az 2 ay yazdı Ramazan majöre.teşekkürler abi söylemen yeterli niyetlendim alayım bir tane majorü çok bekleyeceğiz sanırım
En az 2 ay yazdı Ramazan majöre.
Tamamdır abi, helix k-itin olsun...Herkes kendinde olmayanı istediğini duyuruyo ya. Bendede helix kit yok @oXelight @Leo Faonel @Elvis @Caganizm @dsanchez @Pleasewait @Turk @azash @yobb @HMA @ahmet @Votka @Bahtsız Bedevi @MGK @sihirbaz ve yorulup adını yazamadığım bütün arkadaşlarım haberiniz olsun ????????????