YANCI
Council
Ninca dan vampirliğe kişilik bölünmesi.İlginç bir vakka.Gündüzgezenler toplaşmadan usulca tabutuma teşrif edeyim ben
Kıhh kıhu kıhur
Ninca dan vampirliğe kişilik bölünmesi.İlginç bir vakka.Gündüzgezenler toplaşmadan usulca tabutuma teşrif edeyim ben
Kıhh kıhu kıhur
Ben sana ne zaman hayır dedim????????gerçeği yalnızca gerçeği *** noluyoz kafa karıştırma okeyto anladım ben
neyse veriyim bi çay bi tost
Gündüzgezenler toplaşmadan usulca tabutuma teşrif edeyim ben
Kıhh kıhu kıhur
Ben sana ne zaman hayır dedim????????
Ekli dosyayı görüntüle 24451
????????????????????
Tamam kızma usta agrasyona gerek yok gerekirse 1 sene beklerim ben.dur hemen çay demlensin bide tost makinasının fişinde sıkıntı var sanırım kablosu kısa devre olmuş onuda bi yenisi ile değiştireyim hemmmen yapıyorum
softa gerek yok benden
Ama baksana zorluyolar beni hic onlara bisi demion ama ????????????dur dur yılın son günü yapmaa ???? ???? ???? ????
Tamam kızma usta agrasyona gerek yok gerekirse 1 sene beklerim ben.
Ama baksana zorluyolar beni hic onlara bisi demion ama ????????????
Şş admin diye korktun mu yobbodopulos ????????????
Korkma leeee o da insan bizim gibi yeeaaaaniii ????????????
Kazanana Dani 32,5 vercekleemiş ama ????????Yanniz @Koba bey size de teessüf ler yani yılbaşı geliyoru
İnsan bi çekiliş neyim yapar forumcana herkeşlere
Olmuyoru yani böyle
Koca sihirlibuhar bi yilbasi cekilisi falan yapmadi dedirtceeeniz
Dimi @comandante @yobb @sihirbaz @y€a @sotw @lvnt74 @azash @KeaSH07 @GURCANN @onepuffman
Daha yazardim da neyse gece gece uykusundan etmiyem herkeşi şimdi
????????????????
Kazanana Dani 32,5 vercekleemiş ama ????????
Dabi dabi okuscuum o ayakkabi nomerosu seysinden terliktir terlik hemide kışlık yılbaşısı terliiiii ????????????Kazanana Dani 32,5 vercekleemiş ama ????????
Dabi dabi okuscuum o ayakkabi nomerosu seysinden terliktir terlik hemide kışlık yılbaşısı terliiiii ????????????
1005 sayfa goygoy var şurda yarisi seninsüperman - sipaderman - betman sana bunlar lazım haksızlığa karşı adalet savunucuları
çaycıyım yaw ben ne bekliyon benden ???? ???? ???? ???? ????
Güünaaydıınnnnnnnnnnn bu arada ????????
1005 sayfa goygoy var şurda yarisi senin
Kusura bakma emmeeee agzini bantlisalaaa neyse admin bile bukaaaa yazi yazmamıştır yani bene göre sen adminden bilem bi adim ondesin gozumde yobbodopulos ????????