Sihir ve Keramet Sokağı nda yazılan mesajlar ana sayfaya bende düşmüyor.
Konuyu ana panoda görmeyince bir garipseyen bir ben miyim ?
kıhh kıhh kakajj
Bizim konuyu paltaliyorlar mi ne?Konuyu ana panoda görmeyince bir garipseyen bir ben miyim ?
kıhh kıhh kakajj
Uyuyan adama sesini nasi duyurucan aceba ihtiyar işte sonra niye öyle deeyyyoooonuz da niye booooylee deeyyyoooonuzYönetim uyuyo diyolar @Koba @Pineapple ????????????
Bu kadar detaylı olmasa da "en çok mesaj,en fazla puan,en fazla beğeni" alan kullanıcıları görebiliyorum. Belki daha fazlasını da görüyor olabiliriz,ben bulamadım panelde @Koba siz yetkili bir abiye benziyorsunuz. Bir bakar mısınız?Yılın son gününe gelmişken, adettendir ya forumun en çok yorumlananı, beğenileni, katkıda bulunanı, güldüreni vs. seçsek mi?
@Koba @Pineapple ne dersiniz, bu veriler sizde vardır muhtemelen
Veri çok, ama hepsini anılarımda yazacağım
Cıx ana bülten de sıkıntı var
Son yorum yapılan konular öne gelmiyi
Benden söylemesi
kıhh kıhh keıha
Ekli dosyayı görüntüle 24427
Cıx ana bülten de sıkıntı var
Benden söylemesi
kıhh kıhh keıha
Ninca forumun fren patladi gidioCıx ana bülten de sıkıntı var
Benden söylemesi
kıhh kıhh keıha
Nayır nöremiyorum kıhh kıhh kıaha
O değilde muhterem bu puanlar ile ne bilem bonustu foruma %1 ortaklıktı felan veriliyormu
Ekli dosyayı görüntüle 24428
Kıhh kıh hhahahhs
O dayatma da hoşumuza gitmiyor değil hanitepkinin puanımı olur işte batının dayatması bunlar
Yauuww seni alsalar alsalar sermayedar olarak alirlar o da senden alip foruma yatirim maiyetindeNayır nöremiyorum kıhh kıhh kıaha
O değilde muhterem bu puanlar ile ne bilem bonustu foruma %1 ortaklıktı felan veriliyormu
Ekli dosyayı görüntüle 24428
Kıhh kıh hhahahhs
Hep maddi hep maddiYauuww seni alsalar alsalar sermayedar olarak alirlar o da senden alip foruma yatirim maiyetinde
Gormuoru musun? Forum can çekişiyor
Eşheduuu enlaaaaa la lay lay la la laylaylay la la la la la la laylaylay ????????????