Bu arada bist konusunda tecrübeli değilim ama çok yakın arkadaşlarım aktif olarak ilgilenip yatırım yapıyorlar, ben Türkiye bazlı borsa/yatırım aracı kullanmaktançok çekiniyorum güven ortamı ve stabilite göremediğim için. Bu hareketleri zaten göze aldıktan sonra neden CFD/fx'de işlem yapmayayım dedim.Bildiğim kadarıyla önerilerim,
yurtiçi firmalar min 50k ile işlem açmanızı istiyor, 50k altına düşerseniz işlem açmaya izin vermiyor ve teminat tamamlamanızı istiyor.
yurtdışı firmalarda; dikkat etminizi öneririm... ne kadar güvenilir gözükse de hep bir gözünüz açık uyuyun derim
piyasa açık olduğu sürece (5/24) gözünüz kulağınız hep haberlerde olsun
bistde kullandığınız bir çok indicator ve trend formları bu ekranlarda da çalışıyor mutlaka günceli takip edin
bazı firmalar komisyonlarını işlem açılışında tahsil ediyor o yüzden işleme başlarken ne kadar eksi ile başlayacağınızı ön görün derim
aklımda olanlar şimdilik bunlar, ki zaten siz hepsini mutlaka biliyorsunuzdur... benim ki küçük bir hatıratma sadece...
eklemelerle zenginleşektir konu... ben de özellikle firma konusunda önerilere açığım...
Burada Hiç ses yok yaw. Para sayma makinası aldınızmı?[emoji28]
Teknik analiz ne diyor ustad haftalik aylik ve yillik bazda? Bence o kismi da onemli… bir kac detay analiz yapsan mi ki? Ama fibonacci falan degil daha derinselTam borsa içeriği olmasa da mining konusundan daha çok bu konu ile alakalı aklımdaki düşünce ve soru işaretlerini sizinle paylaşmak istedim
Sevgili borsacı buhardaşlar dün gece gelen güncelleme ile yeni çıkan neredeyse her 4 ethereumdan 1i yakılıyor ve adet azalıyor.
Az olan şey normalde kıymetlenir.
Ama sanal paralarda her an her şey olabilir.
Bilemedim ne yapsam , elimde 4e yakın ethereum var satıp kaçsam mı , yada yüklü miktarda daha da yatırım mı yapsam
çokda analiz kalmadı sanal parada.Epeydir bahsi geçen güncelleme vardı ethde.O ufak çapta dün gece başladı.Her yeni üretilen ethnin neredeyse 4de 1i yakılarak imha ediliyor.Teknik analiz ne diyor ustad haftalik aylik ve yillik bazda? Bence o kismi da onemli… bir kac detay analiz yapsan mi ki? Ama fibonacci falan degil daha derinsel