HMA
Community
Piyasa kan kırmızı, şelale gibi akıyorlar aşağı doğu.
zati olması beklenende o değilmiydi ağabeyim. 5 bin dolardan gelmiş 60 bin dolara ... bence çok ama çok şişmiş bir enstrümandı .
siz yinede gelin bist e
Piyasa kan kırmızı, şelale gibi akıyorlar aşağı doğu.
Valla ben hala bistte direniyorum. Korkardim o piyasalardan. Tersteyim hala ama ufak ufak alip sattiklarimdan 300-500 nasiplendik ????zati olması beklenende o değilmiydi ağabeyim. 5 bin dolardan gelmiş 60 bin dolara ... bence çok ama çok şişmiş bir enstrümandı .
siz yinede gelin bist ezararınızı çıkartın . 10x 50x yapmamış değerinin altında olan bir çok hisse var
küresel piyasalara göre çok ucuz hatta bedava olan hisselerimiz vardır arayan bulur tabi
gelin yol yakınken biste coşku verin
![]()
Valla ben hala bistte direniyorum. Korkardim o piyasalardan. Tersteyim hala ama ufak ufak alip sattiklarimdan 300-500 nasiplendik ????
aynen öyle . %3-%5 yakaladım mı allah bereket versin diyorum . bu piyasada şunu öğrendim Allah Bereket versin demez isen kolay kolay kazanamıyorsun bunu anladım . yani bir hedefin olacak . şuraya gelicne satıcam diyeceksin yoksa ... boşu boşuna uğraşıyorsunbir yerde aldığın %10 u yada %30 u bir yerde öyle bir verirsin %50 gider anlayamazsın ...
3 ayı 6 ay olarak revize ediyorum sanırım... umarım 6 ayı 9 ya da 12 ay olarak revize etmemBi 3 aya anca gelir yerine
3 ayı 6 ay olarak revize ediyorum sanırım... umarım 6 ayı 9 ya da 12 ay olarak revize etmem
Görür görmesine'de ne zaman görür bilemem. Bu gidişle Sene sonunu bekleyeceğiz, beklemekten kurumazsak iyidir????Eth görür mü tekrar 3500-4000 dolarları
bu hesap hep var üstad2016 da 2000 dolarlık eth almış oldsydık,
Şimdi 512 bin dolarımız olurdu. Vay anam vay????
Şimdi oyun içi oyna oynayabilirsen????bu hesap hep var üstad![]()
2011 de bitcoin al dediklerinde la ne yapcam oyun içi parasını dedimdi
2 bitcoine oyun şirketi kuruyorlarŞimdi oyun içi oyna oynayabilirsen????
2 bitcoin nedir ki, altı üstü şuan ki kurla2 bitcoine oyun şirketi kuruyorlar
işte zenginlik budur... zenginliği anlamak istiyorsan neyin sonuna "-cık" eklediğine bakıcan2 bitcoin nedir ki, altı üstü şuan ki kurla
65 bin dolarcık
O zaman 2 bitcoin"cik" diyeyim????işte zenginlik budur... zenginliği anlamak istiyorsan neyin sonuna "-cık" eklediğine bakıcan