Ilk grafigi atayim siftah benden olsun
Ytd [emoji1787][emoji1787]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
beklerimyarın toplantı olucak o yüzden grafik atamam ama nasipse yarından sonra vaktim muhtemelen olur atarım
1220 leri geri göreceğini sanmıyorum ama ekim öncesi direnciydi. çok küçük bir ihtimal olarak olabilieceğini düşünüyorum. bankalar genelde mb açıklamarından önce geri çekilmeler yaşıyor. şu an bir çok bankanın fiyatı çok ucuz. daha ucuzlar mı bilememBist100 'ün, 1200 bandına çekilirse kuvvetli girmeyi düşünüyorum bankalara
Ytd
Ilk grafigi atayim siftah benden olsun
Ytd [emoji1787][emoji1787]
Bu nedir yaw yeni arz diğerleri niye böyle olmadı canına yanayım ????????????????????????????????????????????????????????????
ben girdim 1k istedim 1 lot verdi arz 10 TL idi sanırımBununla ilgili patron talebe göre ya mal veriyor yada mal mı ne topluyordu bişiler dediler geçen gün ama girmediğime pişman olduğum bir halka arzlardan biri bakalım yeni arzlar ne olacak yapacak mı böyle şeyler
ben girdim 1k istedim 1 lot verdi arz 10 TL idi sanırım
11 lot mtrks geldi,hayırlısı
Bu arada eşim borsa aracı kurumda çalışıyor,hesap açmak isteyen olursa yardımcı olabilirim.
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
35 adet girmiştim,alnus yatırımda.İyi gelmis. Kacti talebiniz? Esiniz hangi firmada?
11 lot mtrks geldi,hayırlısı
Bu arada eşim borsa aracı kurumda çalışıyor,hesap açmak isteyen olursa yardımcı olabilirim.
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocam eşinizle görüşsek ya bir benim problemim var aslında yardımcı olurlarsa güzel olur bende geçmek istiyorum aracı kurumlara ama uygulama sıkıntılarımız var iş yerinde her aracı kurumun web sürümü açılmıyor engelliyor. canlı veri ve derinlik alamadıktan sonra benim işime yaramaz. şuan kullandığım vakıf bank trade online ise foreks alt yapısını kullandığı için webclinet ile girebiliyorum. eğer alnus ta bu yönden yardımcı olursa geçer hesap açarım oradan da
anlık datayı ücretsiz vermiyor hiç bir kurum,aracı kurumlar bankalara göre komisyon oranlarında oldukça avantajlı oluyor ama.
Limon sıkmak istemem ama info yatirim anlik datayi veriyor ucretsiz 10 kademe derinlik de 95 TL ye veriyor. Bu mobil uygulama icin. İnternet siteleri cok kotu.