Anlık Sihirli Anlıklar-2020

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Türk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Prime için sarım önerisi alsam üstad ? Dvarw ve integra dan sonra çok ısınamadım nedense. V3 mini de denemiştim, hem aroma hem boğaz vurumu daha iyi gibi prime'a göre ne dersiniz ?

Mini v3 güzel Ato, hatta neredeyse prime ile aynı tasarımda yapılmış tek eksi yanı hava ayarı dolayısıyla vakumdan dolayı çok besleme veya fokurdama çok besleme olmasın diye çalışırken dry burn.. İkisinide mtl pini takarak çözebiliyoruz aslında 1.2 mtl pini ile gayet stabil ve kolay kurulumu olan bir parça haline geliyor..
Prime artısı ise yüzük ve hava ayarı dolayısıyla anlık içim farkları, eksi tarafı ise yeteri kadar sıkı olamaması, bende nozle kit ile kullansamda 1.2 mm hava akımına ulaşamayacak kadar sıkılaşmıyor. Tabi bana göre böyle sizde uygun bir sıkılık olabilir..

Mini v3 aroma ve vurum konusunda daha iyi fakat v3 aromayı biraz farklı yorumluyor kötü değil sadece prime a göre biraz acı, kötü birşey mi bence değil.. Yanma odası ve ince bacası bu farkı veriyor.. İkisinde de 2mm 6 7 tur ka1 28 ga kullanıyorum. Prime tcr için daha uygun çünki v3 te yoğunlaşan likit 510 pine tutunuyor direk aynı yere vidalandığından dolayı.. Denk gelirsek karşılaştırmalı deneriz birara..
Son olarak eğer sıkılık çok problem değilse prime iyidir. Majorden sonra daha sıkı kullanmaya başladığımdan beri pek elime almıyorum..

Mini v3 güzel Ato, hatta neredeyse prime ile aynı tasarımda yapılmış tek eksi yanı hava ayarı dolayısıyla vakumdan dolayı çok besleme veya fokurdama çok besleme olmasın diye çalışırken dry burn.. İkisinide mtl pini takarak çözebiliyoruz aslında 1.2 mtl pini ile gayet stabil ve kolay kurulumu olan bir parça haline geliyor..
Prime artısı ise yüzük ve hava ayarı dolayısıyla anlık içim farkları, eksi tarafı ise yeteri kadar sıkı olamaması, bende nozle kit ile kullansamda 1.2 mm hava akımına ulaşamayacak kadar sıkılaşmıyor. Tabi bana göre böyle sizde uygun bir sıkılık olabilir..

Mini v3 aroma ve vurum konusunda daha iyi fakat v3 aromayı biraz farklı yorumluyor kötü değil sadece prime a göre biraz acı, kötü birşey mi bence değil.. Yanma odası ve ince bacası bu farkı veriyor.. İkisinde de 2mm 6 7 tur ka1 28 ga kullanıyorum. Prime tcr için daha uygun çünki v3 te yoğunlaşan likit 510 pine tutunuyor direk aynı ywrenvidalandığından dolayı.. Denk gelirsek karşılaştırmalı deneriz birara..
Son olarak eğer sıkılık çok problem değilse prime iyidir. Majorden sonra daha sıkı kullanmaya başladığımdan beri pek elime almıyorum..
Sxk prime için konuşuyorum. En ufak hava ayarı tam bana göre. Majörde de en ufağın bir üstü olarak heralde 1.2mm olması lazım, sıkılık güzel. Ama nedense psikolojik de olabilir bir dvarw yada integra kadar sevemedim aroma yorumunu. Ni80 28ga 6-7 tur denemiştim idare ederdi. Ka1 ile de deneyeyim madem.

Prime kötü ato değil sadece aroma yorumuna alışmak gerekiyor sanki. Denemelere devam... :)

@ByMERZİFONLU hocam bende nozzle kit'i sorayım size. Yurtiçinde alabileceğimiz bir yer mevcut mu ?

Malesef hocam şu sıralar mümkün değil, daha önce bir tedrikçimiz vardı. Artık getirmiyor.. Onun yerine içeriden yüzüğün oraya takılan mtl pin ler vardı, onlarda artık üretilmiyor. Tuzluk gibi olan en sevdiğim aroma yorumu güzel oluyor. Eğer sorunuz hava akışı ise, İkisinde de öyle 1.2mm lik bir sıkılık alamazsınız bilginiz olsun. Ama kısmen sıkışan hava ile aroma konusunda artı değişiklik mevcut..

Sxk prime için konuşuyorum. En ufak hava ayarı tam bana göre. Majörde de en ufağın bir üstü olarak heralde 1.2mm olması lazım, sıkılık güzel. Ama nedense psikolojik de olabilir bir dvarw yada integra kadar sevemedim aroma yorumunu. Ni80 28ga 6-7 tur denemiştim idare ederdi. Ka1 ile de deneyeyim madem.

Prime kötü ato değil sadece aroma yorumuna alışmak gerekiyor sanki. Denemelere devam... :)

Bu dediğiniz Kayfun aroma yorumu Üstad, her kayfun böyle sadece kimisi biraz acı kimisi daha sert vs. ama 20k üzerinde satan orjinal prime olduğunu ve fiyatını düşünürseniz mutlaka bir farkı vardır..
Bu arada bende sxk da var.. Orjinal olanı hissediyorsunuz, yivleri vs. Bu arada sxk chimney tavanı biraz alçakta, yani orjinalide aldığınız aroma farklı..

Son düzenleme:
Bu dediğiniz Kayfun aroma yorumu Üstad, her kayfun böyle sadece kimisi biraz acı kimisi daha sert vs. ama 20k üzerinde satan orjinal prime olduğunu ve fiyatını düşünürseniz mutlaka bir farkı vardır..
Bu arada bende sxk da var.. Orjinal olanı hissediyorsunuz, yivleri vs. Bu arada sxk chimney tavanı biraz *****, yani orjinalide aldığınız aroma farklı..
Rotasyona çok giremedi bende sxk prime. Bir kaç deneme daha yapmayı düşünüyorum baktım olmadı yol gözükecek gibi :) teşekkürler değerli yorumlarınız için :)

Afiyet olsun major severler
3a9639fb8f9ca847e9adeca498354822.jpg

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
IMG_20200306_100934.jpg
Yeni serilere USB koymalari isabetli olmuş :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri