Güle güle kullan kardeşim ????????
Ekli dosyayı görüntüle 30216
[/QUOT atonun performansı nasıl hocam ?
Şöyle Complyfe modum olmadı abi. ????????
Ufff black edition!!! [emoji216][emoji216][emoji216]Bunlarla anlıkta olmuyor [emoji23][emoji23][emoji23]
ELE-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Öveni çok değer mi ? DL imişÖyle mi dersin? Ekli dosyayı görüntüle 30267
Evet açıkcası mod olarak kullanmak için aldım. Şuan ki aroması, sıkılığı ve buhar eforu fena değil. Mesh coil bekliyorum esas performansı onunla veriyormuş.Öveni çok değer mi ? DL imiş
510 adaptör atomizeri taşıyabiliyor mu atomizer ağır gelirse yuvadan çıkıyo diyollaaa doğrumu??????Evet açıkcası mod olarak kullanmak için aldım. Şuan ki aroması, sıkılığı ve buhar eforu fena değil. Mesh coil bekliyorum esas performansı onunla veriyormuş.
Mod olarak da ateşlemesi gayet iyi, ohm okuma konusunda da çok bir sapması yok.. Pile karşı da mülayim davranıyor hasılı fena değil.
Mümkün değil. Hem tam oturuyor hem mıknatıs hem de 2 kat conta var. Üstüne gülle bağlamak lazım kendiliğinden çıkması için.510 adaptör atomizeri taşıyabiliyor mu atomizer ağır gelirse yuvadan çıkıyo diyollaaa doğrumu??????
Rbasını dene de bakalım mtl de nasıl akıtma sızdırma var mıMümkün değil. Hem tam oturuyor hem mıknatıs hem de 2 kat conta var. Üstüne gülle bağlamak lazım kendiliğinden çıkması için.