Kvothe
Community
Çirkin değil gerçekten güzel olmuş beyaz çelik yakışmışValla çirkin mirkin tüm gün tek bu set ile gitti
ELE-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çirkin değil gerçekten güzel olmuş beyaz çelik yakışmışValla çirkin mirkin tüm gün tek bu set ile gitti
Allah kolaylık versin bende bir ara daktıra gideceğim. Migrenim var sanırımSabah migren yuzunden ise gidemeyince ogleden sonra uzun zamandir erteledigim temizlige giristim. Masa nefes aldi, arada kaybettigiki dusundugum bir drip tip'i buldum.
Ekli dosyayı görüntüle 29922
geçmiş olsun hocam, tam bir çile. ağrı kesici çok etki etmiyor artık, geralgine plus kullanıyorum ancak başlarken içersem etki ediyor.Allah kolaylık versin bende bir ara daktıra gideceğim. Migrenim var sanırım
Aynen başta içilmezse sonra durduramıyorsun. Çok zor bir rahatsızlık gerçekten.geçmiş olsun hocam, tam bir çile. ağrı kesici çok etki etmiyor artık, geralgine plus kullanıyorum ancak başlarken içersem etki ediyor.
Sabah migren yuzunden ise gidemeyince ogleden sonra uzun zamandir erteledigim temizlige giristim. Masa nefes aldi, arada kaybettigiki dusundugum bir drip tip'i buldum.
Ekli dosyayı görüntüle 29922
Her ikinize de geçmiş olsun.Allah kolaylık versin bende bir ara daktıra gideceğim. Migrenim var sanırım
kısmende olsa eski kingler bir arada
Yapma yanarız ????0.30 mesh ile aromadan sıkıldık. Twisted Messes rda ile karıştırıyoruz,Vinci X dövüyor. Kafam çok karıştı
Ekli dosyayı görüntüle 30006
3 kişi yandık burada,bu nasıl iş diye dövünüp ilan kovalıyoruzYapma yanarız ????
Yapma yanarız ????
Ağzıma s.çtı zaten. Akşam akşam 300lük olduk3 kişi yandık burada,bu nasıl iş diye dövünüp ilan kovalıyoruz
ne oldu bizim çekiliş3 kişi yandık burada,bu nasıl iş diye dövünüp ilan kovalıyoruz
3 kişi yandık burada,bu nasıl iş diye dövünüp ilan kovalıyoruz
Ağzıma s.çtı zaten. Akşam akşam 300lük olduk