3 ay demlenmiş calipitter chow ???? nam nam nam ????
Ekli dosyayı görüntüle 29800
Hocam ben 3 ay cam şişede demledim %10 aroma ile sonrasında plastik şişeye aktardım. Şahsi düşüncem en ideal demlenme süresi 3 ay calipitter ın.100 ml demlemeden, hava almasın diye ufak şişeye koyduğum ve bir yıl kalan 20 30 ml vardı, o kadar zamandan sonra çamur gibi oluyor, bir tank zor bitiyor.
Yüzde 20 idi 10 a seyrelttim aromayı yinede o halde iken çamur gibi oldu. Ekşimeye başlayınca attım. Sizin aroma oranı nedir?
İlk 20 ile demledim bir ay bekledi. Baktım çok fazla geldi, Sonra 10 a seyretip tüketmeye başladım, tabi diğer tütünlüler derken sonu geldiğinde bir yılı bulmuştu.. Demlendikten sonra 20 yada 30 lı şişelere alırım. Son şişe ile bu olay yaşandı. Momandpop %20 dese de bu aroma için 10 ideal ve çok fazla miktarda demlememek lazım max 100ml fazlası mtl içene kadar bozuluyor..Hocam ben 3 ay cam şişede demledim %10 aroma ile sonrasında plastik şişeye aktardım. Şahsi düşüncem en ideal demlenme süresi 3 ay calipitter ın.
Hocam v1.5 ile V1 arasında içimde fark var mı ? Ve aroma açısından diğer atolar ile karşılaştırabilit misin ?Boat Show 2020.Ekli dosyayı görüntüle 29791
Niye? Modlarında bypass modu yok muydu hiç?Mekanik mod öcü değilmiş. Hatta lezzet demekmiş. Ben şu ana kadar Castle Long içmemişim...
Ekli dosyayı görüntüle 29811
Dvarw ne kadar güzelmiş ????Gezmeden duramıyor bu ipv 8
Ekli dosyayı görüntüle 29828
Dvarwin gideri varDvarw ne kadar güzelmiş ????
Aynı şey zannediliyor ama değilNiye? Modlarında bypass modu yok muydu hiç?
Hadi lan ordanAynı şey zannediliyor ama değil