Anlık Sihirli Anlıklar-2020

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Türk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 ay demlenmiş calipitter chow ???? nam nam nam ????
Ekli dosyayı görüntüle 29800

100 ml demlemeden, hava almasın diye ufak şişeye koyduğum ve bir yıl kalan 20 30 ml vardı, o kadar zamandan sonra çamur gibi oluyor, bir tank zor bitiyor.
Yüzde 20 idi 10 a seyrelttim aromayı yinede o halde iken çamur gibi oldu. Ekşimeye başlayınca attım. Sizin aroma oranı nedir?

100 ml demlemeden, hava almasın diye ufak şişeye koyduğum ve bir yıl kalan 20 30 ml vardı, o kadar zamandan sonra çamur gibi oluyor, bir tank zor bitiyor.
Yüzde 20 idi 10 a seyrelttim aromayı yinede o halde iken çamur gibi oldu. Ekşimeye başlayınca attım. Sizin aroma oranı nedir?
Hocam ben 3 ay cam şişede demledim %10 aroma ile sonrasında plastik şişeye aktardım. Şahsi düşüncem en ideal demlenme süresi 3 ay calipitter ın.

Hocam ben 3 ay cam şişede demledim %10 aroma ile sonrasında plastik şişeye aktardım. Şahsi düşüncem en ideal demlenme süresi 3 ay calipitter ın.
İlk 20 ile demledim bir ay bekledi. Baktım çok fazla geldi, Sonra 10 a seyretip tüketmeye başladım, tabi diğer tütünlüler derken sonu geldiğinde bir yılı bulmuştu.. Demlendikten sonra 20 yada 30 lı şişelere alırım. Son şişe ile bu olay yaşandı. Momandpop %20 dese de bu aroma için 10 ideal ve çok fazla miktarda demlememek lazım max 100ml fazlası mtl içene kadar bozuluyor..

[emoji106]
bd1cef19ab4dfcfddcb8883ec4dab565.jpg

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri