comandante
Council
ben biyerden almadım. sağolsun @azash kardeşimin elinde fazlası varmış. bana gönderdi aliden sipariş vermiş zamanında. ama şimdi temin imkanı nasıl olur bilemedim.Abim iyi gcler.siyah cam olayını nerden şaapcaz
ben biyerden almadım. sağolsun @azash kardeşimin elinde fazlası varmış. bana gönderdi aliden sipariş vermiş zamanında. ama şimdi temin imkanı nasıl olur bilemedim.Abim iyi gcler.siyah cam olayını nerden şaapcaz
İyi günlerde kullan hocam, mavi mod, mavi majör üzerinde görmek lazım tabii ????Bu nasıl güzel birşey yareppim teşekkür ederim, Üstad sağol varol @sihirbaz
Ekli dosyayı görüntüle 29456
İnsan kendi kendine böyle birşey düşünüp, bide üstüne karşılık beklemeden icraata geçerse, gerçek sihir'e gerek yoktur...
???? Asıl @sihirbaz onun ta kendisidir..
Yapma, zaten dico yu hanıma kaptırdım bunudu da sana kaptırmayayım, bana da yazık ????????Tesla öm ????
Yapma, zaten dico yu hanıma kaptırdım bunudu da sana kaptırmayayım, bana da yazık ????????
İyi günlerde kullan hocam, mavi mod, mavi majör üzerinde görmek lazım tabii ????
Zehir vermek gibi olmasınnnn
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok canııım, hiç yaparmısın öyle şey ????????Zehir vermek gibi olmasınnnn
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sanki gelebiliyonda ????????haberde virmiştik ????????Mahalleye geldiğinde sohbet ve tanışmamız için haberini bekliyorum hocam. ???? eywallah
Sanki gelebiliyonda ????????haberde virmiştik ????????
Bizim köyü yasakladım @sihirbaz a ben ????