Nacruno
Community
Şimdiden doğum günün kutlu olsun kadir hocamnbase ve biraz aroma sipariş vereceğim büyük ihtimal yarından sonra
yarında dogum gunumun bana vermiş oldugu yetkiyle tadımlık isterim
Şimdiden doğum günün kutlu olsun kadir hocamnbase ve biraz aroma sipariş vereceğim büyük ihtimal yarından sonra
Affınıza mağruren, tedarikçimisiniz?Ozaman şöyle bir SELAM verelim SBTV AİLESİ'ne
3 aylık demlemesi tamamlanmış EFSANE
BEARMİX VOODOO ????
Ekli dosyayı görüntüle 29444
Elma tütünü tavsiye ederim hocam ????nbase ve biraz aroma sipariş vereceğim büyük ihtimal yarından sonra
Yihi candır ????
Ekli dosyayı görüntüle 29445
Aman hocam alalı 2 gün oldu bir daha arayışa girmek istemiyorum ????Ml class’a nazar değerse bendendir.
nice mutlu, huzurlu, sağlıklı, yıllara. doğum günün kutlu olsun dostum. yeni yaşın sana dilediğin herşeyi Versin????nbase ve biraz aroma sipariş vereceğim büyük ihtimal yarından sonra
Beraber ararız işte.Aman hocam alalı 2 gün oldu bir daha arayışa girmek istemiyorum ????
Selamlar sevgili @KeaSH07 3 ay önce siparişi veren dostumuz biraz önce gelip ürünü teslim aldı çok üzgünümnbase ve biraz aroma sipariş vereceğim büyük ihtimal yarından sonra
Selamlar sn @Turk evet tedarikçiyiz ???? ama gönülden onaylı tedarikçiyizAffınıza mağruren, tedarikçimisiniz?
Selamlar sevgili @Ugur biraz önce akın beyler ürünü teslim aldı bundan sonrası için onunla irtiabata gecebılırsınız ????Adresi öm ile gönderiyorum hocam ????
Sn. @Turk Bir kusur işlediysek affola , sihirli anlıklar başlığında bizimde bir anlığımız olsun istedik herhangibir ticaret söz konusu değildir .Bu tutumu tedarikçi arkadaşlara saygısızlık olarak adlettiğim için yadırgadım. Alanda satan da memnun ise bana laf düşmez.
Bol satışlar dilerim.
aynı gun dogmusuz sanırımŞimdiden doğum günün kutlu olsun kadir hocam
Abim iyi gcler.siyah cam olayını nerden şaapcazMajör park alanı buldum ????
Ekli dosyayı görüntüle 29415
Ben 92 kasayım hocam 17şubat benim doğum günüm sizin de 18 şubat galibaaynı gun dogmusuz sanırım
model olarak siz daha modellisiniz ben azcık daha yaslıyım sanırım