Anlık Sihirli Anlıklar-2020

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Türk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şunuda ekliyeyim işcilik 10/10 diyebilirim. Bu kadar güzel işcilik ve pürüssüz olucağını tahmin etmiyor idim.
Metal 3 parçadan oluşuyor lakin parçalar arasında geçişler muazzam milimetrik hesaplanmış.
Bu arada ilk TAHTAM :D:D
Hayırlı olsun güle güle kullanın hocam

TR fiyatı neymis

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eceb1f521f7d0998b0b822918344b8ef.jpg

Hayırlı olsun dostum. Güle güle kullan. Fiyatı biraz üzdü beni açıkcası. Biz ülkemizde ve yerli Modörümüze yardımcı olmamıza rağmen yurt dışı fiyatıyla aynı segmentte bizlere satılmaması gerekir. Bence fiyatı düşürmek gerekir. Kendi tavsiyem. ????
Bazı noktalarda haklısınız üstadım. 390 € yurt dışına satılan bir ürün. Maliyet nedir nasıldır bilmem. Ama yurt dışına satılan fiyata ben almadım. Satıcınında kendine göre haklı yanları vardır diye düşünüyorum.
Lakin ürün gerçekten hoşuma gitti. Sl class kullanmış biri olarak Söylüyorum bunları 1 hafta sonra tekrar satmış idim. Ağırlığı elde bıraktığı hissiyat tuşlar işçilik gerçekten güzel.

Wye 85 i ben evic vtc nin yeni versiyon modeli gibi görüyorum abi
Hafifletilmiş kasa,iyilestirilmis ateşleme hızı kullanici dostu yapısıyla
Sanırsın vtc 2 ????????????
Valla tesla wye 85w öyle çok seviyorum ki, öyle memnunum ki, tek pilli mod alırsam tekrar tesla wye 85 alırım. Ateşlemesi zaten harika. Ohm okumasında şimdiye kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım. Ne takıyorsan onu okuyor. Ato'yu sök tak yine aynı. Tesla wye parasına ve performansına göre bence efsane mod

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri