Heisenberg
Community
????
Yakışıklı olmuş. Silver olsaydı ahşabın kenarları daha da güzel durdurmuş kardeşim. ???? SaygılarımlaBiraz is biraz forum
Ekli dosyayı görüntüle 28574
Bi planım var atonun hakkını verecek, avrupadan gelecek tanıdığa yetiştirebilirsem çok güzel olacak bakalımYakışıklı olmuş. Silver olsaydı ahşabın kenarları daha da güzel durdurmuş kardeşim. ???? Saygılarımla
????
Dico lu mu.
Yenisi miii..
Çipi nasıl...
Şunuda ekliyeyim işcilik 10/10 diyebilirim. Bu kadar güzel işcilik ve pürüssüz olucağını tahmin etmiyor idim.
Evet hocam dicolu yenisi Henüz daha 1 saat oldu elime alalı
Hayırlı olsun güle güle kullanın hocamŞunuda ekliyeyim işcilik 10/10 diyebilirim. Bu kadar güzel işcilik ve pürüssüz olucağını tahmin etmiyor idim.
Metal 3 parçadan oluşuyor lakin parçalar arasında geçişler muazzam milimetrik hesaplanmış.
Bu arada ilk TAHTAM
Hayırlı olsun dostum. Güle güle kullan. Fiyatı biraz üzdü beni açıkcası. Biz ülkemizde ve yerli Modörümüze yardımcı olmamıza rağmen yurt dışı fiyatıyla aynı segmentte bizlere satılmaması gerekir. Bence fiyatı düşürmek gerekir. Kendi tavsiyem. ????
Bazı noktalarda haklısınız üstadım. 390 € yurt dışına satılan bir ürün. Maliyet nedir nasıldır bilmem. Ama yurt dışına satılan fiyata ben almadım. Satıcınında kendine göre haklı yanları vardır diye düşünüyorum.Hayırlı olsun dostum. Güle güle kullan. Fiyatı biraz üzdü beni açıkcası. Biz ülkemizde ve yerli Modörümüze yardımcı olmamıza rağmen yurt dışı fiyatıyla aynı segmentte bizlere satılmaması gerekir. Bence fiyatı düşürmek gerekir. Kendi tavsiyem. ????
Biraz daha ufak olsaymış. Daha da iyi olurmuş nacizane fikrimi sunmak istedim. Güle güle kullan üstadım. Nazar değmesin inşallah. ????
Allah razı olsun daha iyileri sizin/sizlerin olsun inşallah 21700 olunca biraz uzun uzunluğu olmasa saten tadından yenmez minicik birşey olurBiraz daha ufak olsaymış. Daha da iyi olurmuş nacizane fikrimi sunmak istedim. Güle güle kullan üstadım. Nazar değmesin inşallah. ????
Açıkcası elimden o kadar çok stabwood mod geçtik şu anda Strangers Tesla wye86 Birde Pico mod kullanıyorum.Allah razı olsun daha iyileri sizin/sizlerin olsun inşallah 21700 olunca biraz uzun uzunluğu olmasa saten tadından yenmez minicik birşey olur
Valla tesla wye 85w öyle çok seviyorum ki, öyle memnunum ki, tek pilli mod alırsam tekrar tesla wye 85 alırım. Ateşlemesi zaten harika. Ohm okumasında şimdiye kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım. Ne takıyorsan onu okuyor. Ato'yu sök tak yine aynı. Tesla wye parasına ve performansına göre bence efsane modWye 85 i ben evic vtc nin yeni versiyon modeli gibi görüyorum abi
Hafifletilmiş kasa,iyilestirilmis ateşleme hızı kullanici dostu yapısıyla
Sanırsın vtc 2 ????????????
Aynen çok iri bi arkadaş. Picoya takınca yüzük dönmüyordu. Sırf bu yüzden elimden çıkardım. Pamuk kanalları, gövdesi, biraz ölçü olarak uygun olmamış bence.Biraz daha ufak olsaymış. Daha da iyi olurmuş nacizane fikrimi sunmak istedim. Güle güle kullan üstadım. Nazar değmesin inşallah. ????