Anlık Sihirli Anlıklar-2020

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Türk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 dvarw alt alta olsun o halde :)
7e4af1a80204eb3e204036d7a962bc97.jpg
Helix kit driptipi dimi hocam ? Keşke ayrıca satılsa :D

Bu arada mtl FL için ne diyosun üstad, eskisine göre içim hissiyatında fark var mı ?

Helix kit driptipi dimi hocam ? Keşke ayrıca satılsa :D

Bu arada mtl FL için ne diyosun üstad, eskisine göre içim hissiyatında fark var mı ?
Evet Helix Driptip üstad bir üstadım hediye etmiş idi :)
Üstad gurme değilim öncelikle.
İçim kalitesi bir tık artmış aromalar daha net buhar bir tık daha soguk elimdeki clon orjinal yolda
Şahsım adına söylemek gerekirse dvarw 22 satılır fl 22 alınır. Lakin clonda şöyle bir problem var son 2 haftadır 510 pinden akıtıyor :)
Kutu içeriğinden çıkan dar bi oring var idi oraya iliştirdim ayrıntılı resim isteyen olur ise gönderirim.
Orjinal aldım ve içinde seramik malzeme aynı mı değil mi diye merak içindeyim eğer aynı ise ve 510dan akıtma sorununu çözer isem orjinali satma niyetindeyim
Ben şahsen FL yi begendim hocam. Olurda denk gelir ise alın deneyin Dvarw severlerin pişman olacağını düşünmüyorum

Ekleme: Takmış olduğum oring sorunu çözmüş gibi görünüyor (Cloudzwork Clon Bendeki)

Son düzenleme:
Evet Helix Driptip üstad bir üstadım hediye etmiş idi :)
Üstad gurme değilim öncelikle.
İçim kalitesi bir tık artmış aromalar daha net buhar bir tık daha soguk elimdeki clon orjinal yolda
Şahsım adına söylemek gerekirse dvarw 22 satılır fl 22 alınır. Lakin clonda şöyle bir problem var son 2 haftadır 510 pinden akıtıyor :)
Kutu içeriğinden çıkan dar bi oring var idi oraya iliştirdim ayrıntılı resim isteyen olur ise gönderirim.
Orjinal aldım ve içinde seramik malzeme aynı mı değil mi diye merak içindeyim eğer aynı ise ve 510dan akıtma sorununu çözer isem orjinali satma niyetindeyim
Ben şahsen FL yi begendim hocam. Olurda denk gelir ise alın deneyin Dvarw severlerin pişman olacağını düşünmüyorum

Ekleme: Takmış olduğum oring sorunu çözmüş gibi görünüyor (Cloudzwork Clon Bendeki)
Üstadım sonradan cevap veriyorum kusura bakmayın.

Cloudwork den DL FL aldım bende, sizin DL yi denedikten sonra almazsam olmazdı :D hatta ikinci tankta 6ml tankın camını kırdım 3.5ml olarak kullanıyorum, çok da memnun kaldım. Uzun süre taifun gt4s ve dvarw DL FL ile yola devam ederim gibi duruyor.

Mtl FL için yftk daha iyi gibi ve sorunsuz duruyor. Ali yolu gözüktü bize belli oldu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri