CevizAğacı
Community
Pek deneme gibi değil, kusursuz gözüküyor????????Deniyor öğreniyoruz ????
Ekli dosyayı görüntüle 46080
Pek deneme gibi değil, kusursuz gözüküyor????????Deniyor öğreniyoruz ????
Ekli dosyayı görüntüle 46080
Durmaz mı hocam baş köşede tutuyoeum ????????
Ben de tanıştığımıza memnun oldum kardeşim. Güle güle kullan.Mod artık yeni evine gidiyor ???? @Spica da pro hocam tanıştığıma memnun oldum.
???? Ekli dosyayı görüntüle 46118
Bana ozelden majör u sorarken baya baya major cu oldun hocam ????????????
Üstat iyi hatırlattın, dönüp okudum ????Bana ozelden majör u sorarken baya baya major cu oldun hocam ????????????
Gule gule kullan,biraz anlat istersen deneyimlerini ???????????? ????
Paylasimi görür görmez ilk aklima mesajin gelmişti ????Üstat iyi hatırlattın, dönüp okudum ????
Aslında benim sorarken ki hissi düşüncelerim ve senin uzun ve detaylı anlatımın tam olarak karşılık bulmuş diyebilirim.
Işleyiş olarak kusursuz değil, işçilik olarak %100 standart değil fakat çok keyifli bir içimi var. Huyuna gidip bazı yönlerini görmezden gelince elinden geleni yapıyor. Sevdim ve hemen her gün kullanıyorum. ????
Sevdim gerçekten. Elimdeki tütün grubuna çok iyi uyum sağladı. Zaten beklentim de o yönde olunca kolay anlaştık. Hadi yeni kavram başlatayım ???? Majörist oldum bende ????????????Paylasimi görür görmez ilk aklima mesajin gelmişti ????
Begenmene gerçekten cok sevindim ????????????(Yani böyle yazarken o heyecan hic olmuyo ama ne yapalım) mutluyum iste????
Soyledigim hususlarin da yerinde olmasi ayri bi guzel hani ????
Sadece soyleyebilecegim saglamlik kısmı ile ilgili olabilir bence o sinavi da coktan gecti sanirim ????
????????????????????????????????????İşlem tamam????
Ekli dosyayı görüntüle 46474