pablo
Community
Bu benimde cok hosuma gitmisti,guzel gunlerde kullan hocam.
Bu moda 3-5 saniye dokunma serefine nail oldugum icin cok mutluyum
Bu benimde cok hosuma gitmisti,guzel gunlerde kullan hocam.
@pablo Abim benim göndereyi ayıpsın kullan ne demek mod dediğin nedirki?Bu benimde cok hosuma gitmisti,guzel gunlerde kullan hocam.
Eyvallah hocam latife yaptımguzel gunlerde kullan,bende belki sene sonuna dogru bakınırım boyle birşey,gorunumu gayet şık.
İnşallah abicim. Güzel moddur kendisi. ????Eyvallah hocam latife yaptımguzel gunlerde kullan,bende belki sene sonuna dogru bakınırım boyle birşey,gorunumu gayet şık.
olmuş olmuş. Maşallah subanallah.
hayırlı olsun gule gule kullan hocam bisey sormak istiyorum 0.8 lik afc leri nereden buldunuz acaba ?Walla Üstad ben beğendim, yftk 4.5s+ larda dlc de çıkıyor, sabunla, durula sar gitsin. Adamlar boya/kaplama işini güzel yapmış, afc lerin yivlerinden tutun en ufak noktasına kadar mat siyah, birtek patlak ışık altında florasan yansıması var. Kullanırsan en ufak vidası sana sıkılık olarak direk uyabilir. Vurum nispeten az ama aroması bir miktar daha iyi, benim boğaza vurum için orjinal afc den az daha sıkı olması lazım. Ben biraz sıklaştırma işlemi yaparım uygun bir zamanda.. Oring kalitesi de hiç fena değil yumuşak esnek, öyle pabuç lastiği gibi değil. Gerisini zaten biliyorsun anlatmaya gerek yok..
26ga ka1 ile 2.5mm 5tur sardım, 0,62~0,64 arası okudu, 510 da sorunsuz. Biliyorum sen orjinal seversin ama bunda gerek yok gibi birşey.. "Orj fiyatlarda" tr de bulabilsek Orj. alabilirdim, nelere para verdiğimizi düşünürsek..
Teşekkürlerhayırlı olsun gule gule kullan hocam bisey sormak istiyorum 0.8 lik afc leri nereden buldunuz acaba ?
Hmm anladim hocamTeşekkürler
Siyah 0.8 afc bende bulamadım hocam, biliyorsunuz yftk ss leri var alide. Daha önce yaptığım gibi, Uygun boyutlu İğne üzerine 30ga veya 32 ga teli 10 tur sarıp çevirerek afc nin içine yerleştiriyorum.. Bu siyaha da aynı işlemi yapıcam..
Bu beyaz drip.tipsiz zaten ????
driptip öm