Pleasewait
Council
Pekii siparişi verince parayı da ödüyonmu ????Ne demek lafı mı olur ,her zaman kardeşim Güle güle kullan ????
Buradan diğer arkadaşlara da sesleniyorum ; Patron şirkete kargomu istemiyor ! Evde hanım dırdır mı ediyor ! Çare @sotw ver adresi gelsin .
Ama bir tur pinerim ona göre ????????
Ne veriyim abime. Ne vericen bana. Bişeyler yokmu bizede düşen. @ByMERZİFONLU dene şu Karamambayıda haber et bakalım banada.Para işlerine ben bakmıyorum , o işle @yobb ilgileniyor derin ticari bilgisiyle ...
Tezgahın önünde gölge etme de işimize bakalım ... ???? ???? ????
B7B adam ne desen boş softçumPara işlerine ben bakmıyorum , o işle @yobb ilgileniyor derin ticari bilgisiyle ...
Tezgahın önünde gölge etme de işimize bakalım ... ???? ???? ????
Afiyet olsun. Aksama pisti yapmaya gelecem, yanimda deelTest sürüşüne devam. Soho+RY4 ????
Ekli dosyayı görüntüle 37289
Majörden sonra ilk aldığım atomizerdi. O zaman çok zor gelmişti sarımı pamuklaması. 1 ayda satmıştım. V2 daha kullanışlıymış. Beğendim
Sendekinin aroması farklıydı sanki ????Afiyet olsun. Aksama pisti yapmaya gelecem, yanimda deel
Güle güle afiyetle kullan ikisinide kardeşim ????
teşekkürler abi 10 numara oldu benim için ????Güle güle afiyetle kullan ikisinide kardeşim ????
benim 16nin celigine latakia karistirmislar, icine ne koysam lastik kokusu buram buram gule gule kullan hocam
hocam valla 1 gr koku yok şans teşekkür ederimbenim 16nin celigine latakia karistirmislar, icine ne koysam lastik kokusu buram buram gule gule kullan hocam
olmuş olmuş. Maşallah subanallah.