Anlık Sihirli Anlıklar-2020

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Türk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekli dosyayı görüntüle 26586

Yeni stand aldım mis gibi oldu. Herkese iyi geceler...

@CmZ standı yapan arkadaşın çok iyi çalışmış, kayın ağacı çok güzel durdu, hanımda çok beğendi. Sanada çok teşekkür ederim ulaşmamı sağladığın için...

Bu arada @Nacruno hocam sanada geçmiş olsun, ver kendini C vitaminine????
Nedenek abi güzel günlerde kullan ☺
çok güzel olmuş
Atomizerler çöpe atılmaktan kurtuldu ☺☺
düzen iyidir iyi

bu arada çok geçmiş olsun @Nacruno ve @murcix rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah

Bende atlatsam keşke :( yüksek ateş vRdı antibiyotikle geçti 4 gün sonra bu sefer kuru öksürük geldi ciğerlerim ağrıyor resmen :(

Hocam kara turpu oy içine 1 tatlı kaşığı bal üzerini kapat, çay bardağına koy akan özünü sabaha ac karnına iç, anam yapardı ne rahatlatırdı, kronik sinüse bağlı bronşlarım çok dolar ama birebir yumuşatıcı ya da ıhlamur bal, çok geçmiş olsun hastalanan tüm dostlara.

Bende atlatsam keşke :( yüksek ateş vRdı antibiyotikle geçti 4 gün sonra bu sefer kuru öksürük geldi ciğerlerim ağrıyor resmen :(

cok gecmis olsun.
insanin neresi agrisa cani orada oluyor. benim kulaklarima vurdugu icin o an deseler ki "su kulak agrisi yerine oksuruk vereyim" aninda kabul ederdim. ben de sanirim 10 yil sonra antibiyotik kullanmak zorunda kaldim ve ancak oyle atlattim. agri ve akinti sonrasi 1 haftadan fazla da %90 sagirlik cektim. neyse cok iyiyim su an.

.
8046381246ebec6f0f25b95de32ef4b5.jpg

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri