Nacruno
Community
Portakal ile arayı kapatmaya çalışıyorum. Eyvallah üstadGeçmiş olsun üstad, C vitamini önemli ????
Portakal ile arayı kapatmaya çalışıyorum. Eyvallah üstadGeçmiş olsun üstad, C vitamini önemli ????
Geçmiş olsunEkli dosyayı görüntüle 26529
Ne güzel kaptım şifayı. Çok fena salgın var ahali aman dikkat.
ev yapımı turşu suyu hafif de acı olursa iyi olur denemeni tavsiye ederimPortakal ile arayı kapatmaya çalışıyorum. Eyvallah üstad
Ekinezya çayını şiddetle tavsiye ederim ????Portakal ile arayı kapatmaya çalışıyorum. Eyvallah üstad
@murcix hocam sana da çok geçmiş olsun kız arkadaşım hastaydı 1 haftadır geçen gün buluştuk çay kahve içtik ben de ondan kaptım heralde şifayı fena salgın var. O da anaokulundan kaptı getirdi. Dolandırıyoruz hastalığı elden ele anlayacağınız.
@comandante gomutanım bi anama söyliyim ekinezya çayını aktardan falan bulabilirse. Eyvallah sağolasın
@Kadir60 turşu suyunu normalde de çok severim. İyi oldu bu denerim. Eyvallah sağolasın
@MoNoT10 amin üstadım sağolasın
@murcix limonlu çay içerken izledim. Kahkaha attım şu halimle hocam 4 defa takla at şakir greyfurtla iddaalaş şakir havuçla top oyna şakir nedir ya ben güldüm allah da sizi güldürsün
Geçmiş olsun hocam@murcix hocam sana da çok geçmiş olsun kız arkadaşım hastaydı 1 haftadır geçen gün buluştuk çay kahve içtik ben de ondan kaptım heralde şifayı fena salgın var. O da anaokulundan kaptı getirdi. Dolandırıyoruz hastalığı elden ele anlayacağınız.
@comandante gomutanım bi anama söyliyim ekinezya çayını aktardan falan bulabilirse. Eyvallah sağolasın
@Kadir60 turşu suyunu normalde de çok severim. İyi oldu bu denerim. Eyvallah sağolasın
@MoNoT10 amin üstadım sağolasın
@murcix limonlu çay içerken izledim. Kahkaha attım şu halimle hocam 4 defa takla at şakir greyfurtla iddaalaş şakir havuçla top oyna şakir nedir ya ben güldüm allah da sizi güldürsün
Votka içmeyeli heralde 2-3 sene olmuştur. En son ne zaman içtim hatırlamıyorum daha doğrusu Ama limonlu çay, limonlu su ile devam Eyvallah sağolasın hocamGeçmiş olsun hocam
Bol bol limon tüket
Arada limona votka sıkarsan oda iyi olur
C vitaminin yanında mikropları kırar
Gecmis olsun hocam. Herkes dokuluyor valla.Ekli dosyayı görüntüle 26529
He valla çok fena ortalık. Aman dikkat edin.Gecmis olsun hocam. Herkes dokuluyor valla.
Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.Ekli dosyayı görüntüle 26529