Anlık Sihirli Anlıklar-2020

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Türk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçmiş olsun @Nacruno

Son gribim bir ay sürdü ve son iki haftası orta kulak iltihabı şeklinde. Hatta o kadar şiddetliydi ki her iki kulak zarım patlayıp günlerce kanlı iltihap aktı. Virüsler çok korkutucu olmaya başladı. Antibiyotik önlem için iyi olmuş, arkadaşın dediği gibi vitamin C ile de mutlaka destekle. Umarım çabucak geçer.

@murcix hocam sana da çok geçmiş olsun kız arkadaşım hastaydı 1 haftadır geçen gün buluştuk çay kahve içtik ben de ondan kaptım heralde şifayı fena salgın var. O da anaokulundan kaptı getirdi. Dolandırıyoruz hastalığı elden ele anlayacağınız.

@comandante gomutanım bi anama söyliyim ekinezya çayını aktardan falan bulabilirse. Eyvallah sağolasın :)

@Kadir60 turşu suyunu normalde de çok severim. İyi oldu bu denerim. Eyvallah sağolasın :)

@MoNoT10 amin üstadım sağolasın :)

@murcix limonlu çay içerken izledim. Kahkaha attım şu halimle hocam :D 4 defa takla at şakir greyfurtla iddaalaş şakir havuçla top oyna şakir nedir ya :D ben güldüm allah da sizi güldürsün :)

@murcix hocam sana da çok geçmiş olsun kız arkadaşım hastaydı 1 haftadır geçen gün buluştuk çay kahve içtik ben de ondan kaptım heralde şifayı fena salgın var. O da anaokulundan kaptı getirdi. Dolandırıyoruz hastalığı elden ele anlayacağınız.

@comandante gomutanım bi anama söyliyim ekinezya çayını aktardan falan bulabilirse. Eyvallah sağolasın :)

@Kadir60 turşu suyunu normalde de çok severim. İyi oldu bu denerim. Eyvallah sağolasın :)

@murcix limonlu çay içerken izledim. Kahkaha attım şu halimle hocam :D 4 defa takla at şakir greyfurtla iddaalaş şakir havuçla top oyna şakir nedir ya :D ben güldüm allah da sizi güldürsün :)

Canim oglum da okuldan kapip bize getiriyor, sonrasinda virus aramizda tur atiyor :) Cok uzun zamandir kendi kendine grip olabilen gormedim zaten illaki birinden bulasiyor.

kral sakir de canim oglumun favori cizgi dizilerinden, ilk denk geldigimizde ailece gulmustuk. Aklima gelince paylasayim dedim. Tekrar gecmis olsun.

Geçmiş olsun hocam
Bol bol limon tüket
Arada limona votka sıkarsan oda iyi olur
C vitaminin yanında mikropları kırar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri