Kaç kişi toplandınız, 3 mü? Oranın yarısı @Pleasewait 'in, 3-4 tanesi senin kalanlar da 3.'nün sanırım
Saol ????Vaaay çok yakışmış güle güle kullan ????
Kaç kişi toplandınız, 3 mü? Oranın yarısı @Pleasewait 'in, 3-4 tanesi senin kalanlar da 3.'nün sanırım
Memleketi dağ başı olan adamım, ahşap masa ile tahta modla mı kıskandırcan beni? Şakacı şey
Güzel buluşma ama masadakiler kim merak içindeyim?
Bence en sağ arkadaki bıyıklı abi sizsiniz. Tam bir kumandan çünkü
Sarılı abi @Pleasewait o zaman. Tahta dedin mi hemen onun adı gelir yanlışım varsa düzel abi video kameralarla içli dışlı olan abiyi çıkaramadım sihiri seven dediğinizde kumandan değil o zaman peki kumandan kim ? iyice karıştı ortalık.Sağ arka sihiri seven bi arkadaş, yanında ki video kameralarla haşir neşir, solda ki sarılı arkadaş da tahta seven bir doğa aşığı
@sihirbaz @oXelight @Pleasewait , diğer arkadaşları çıkaramadım, oXe'yi nasıl tanıyamadın ona da ayrı şaşırdımSarılı abi @Pleasewait o zaman. Tahta dedin mi hemen onun adı gelir yanlışım varsa düzel abi video kameralarla içli dışlı olan abiyi çıkaramadım sihiri seven dediğinizde kumandan değil o zaman peki kumandan kim ? iyice karıştı ortalık.
Hocam siz de olmasaniz kim kimdir öğrenemeyecegiz ????Sağ arka sihiri seven bi arkadaş, yanında ki video kameralarla haşir neşir, solda ki sarılı arkadaş da tahta seven bir doğa aşığı
Hocam efe likitini denesiyseniz yorum yapabilir misiniz?
Hocam efe likitini denesiyseniz yorum yapabilir misiniz?