Anlık Sihirli Anlıklar-2019

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayırlı olsun,ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah.
Soldaki Atomizer nedir bellcap'li olan?
Allah razı olsun hocam, dvarw mtl, 5ml ultem steam tuners bellcaple birlikte

ev arkadaşların nerede :)
Onları yarın alıcam abi, onlarla ev yerleştirmek tam zulüm :D

Allahım ağız tadıyla oturmayı nasip eylesin kardeşim. ????
Eyvallah abi sağolasın :)

Hocam dvarw ın bellcap 3,5ml olan mı 5ml olan mı ? Bir de fasttechteki bellcap mi ? Yav arkadaşıma aldık bi tane çok tanklı aşık olduk cüceye. Çoh güzel bir atomizer. Güle güle kullanın :)

Boğaz vurumunu arttırmak istyorsanız 5ml, aroma odaklı bir kullanım için 2-3.5 ml kullanmanızı tavsiye ederim. Dvarw gerçekten güzel bir atomizer. Sürekli sarılı duran tek atomizerim. Yok hocam steamtuners bu.

Allah razı olsun hocam, dvarw mtl, 5ml ultem steam tuners bellcaple birlikte

Onları yarın alıcam abi, onlarla ev yerleştirmek tam zulüm :D

Eyvallah abi sağolasın :)

Boğaz vurumunu arttırmak istyorsanız 5ml, aroma odaklı bir kullanım için 2-3.5 ml kullanmanızı tavsiye ederim. Dvarw gerçekten güzel bir atomizer. Sürekli sarılı duran tek atomizerim. Yok hocam steamtuners bu.
Biz çoklu tank klonundan aldık ikinci el. Klon 3,5 ml pei bellcap ile 50/50 6mg likit ile aromasıda boğaz vurumuda yeterli geldi. Boğaz vurumu biraz daha fazla olsa tadından yenmez tabi ama 5ml likle o da çözülür demekki. Favori sarımınız nedir acaba ? Bu arada bu atomizerin orjinali alınır dedim kendi kendime gerçekten başarılı bir atomizer :)

Biz çoklu tank klonundan aldık ikinci el. Klon 3,5 ml pei bellcap ile 50/50 6mg likit ile aromasıda boğaz vurumuda yeterli geldi. Boğaz vurumu biraz daha fazla olsa tadından yenmez tabi ama 5ml likle o da çözülür demekki. Favori sarımınız nedir acaba ? Bu arada bu atomizerin orjinali alınır dedim kendi kendime gerçekten başarılı bir atomizer :)

Genel kanının aksine ben orijinal ile klon arasında kaydadeğer bir farklılık olduğunu düşünüyorum, orijinal kesinlikle alınır. 27/28 Ga Kantal, 2mm klavuza, hafif aralıklı 6 tur hocam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri