Pleasewait
Council
Afiyet şeker bal olsun abicim. ????Buluşma sonrası ????Ekli dosyayı görüntüle 6885
Afiyet şeker bal olsun abicim. ????Buluşma sonrası ????Ekli dosyayı görüntüle 6885
Hep böyle döneceksem, bu buluşmaları daha sık mı yapsak ????????Afiyet şeker bal olsun abicim. ????
Tabii ????????????TabiiHep böyle döneceksem, bu buluşmaları daha sık mı yapsak ????????
Hergün mesela ????????????
Hussar mi o ????Yakışıklımı oldu ne? ???? ???? ???? ???? Ekli dosyayı görüntüle 6888
Hayırlı olsun,ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah.
ev arkadaşların nerede
Bence o atomizer Dvarw 22 ultem bellcap li...Hayırlı olsun,ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah.
Soldaki Atomizer nedir bellcap'li olan?
Allahım ağız tadıyla oturmayı nasip eylesin kardeşim. ????
benim gözüm görmüyor hocam,uzaktan seçemedim ????Bence o atomizer Dvarw 22 ultem bellcap li...
Hocam dvarw ın bellcap 3,5ml olan mı 5ml olan mı ? Bir de fasttechteki bellcap mi ? Yav arkadaşıma aldık bi tane çok tanklı aşık olduk cüceye. Çoh güzel bir atomizer. Güle güle kullanın
@oXelight hocam bu fotoda maşallah 25lik gibi çıkmış@sihirbaz @oXelight @Pleasewait , diğer arkadaşları çıkaramadım, oXe'yi nasıl tanıyamadın ona da ayrı şaşırdım
Oradalarda 100 yaş üstü birisi varsa o @comandante 'dir Konuyu kirletmeden goygoyhaneye kayalım hemen
Allah razı olsun hocam, dvarw mtl, 5ml ultem steam tuners bellcaple birlikteHayırlı olsun,ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah.
Soldaki Atomizer nedir bellcap'li olan?
Onları yarın alıcam abi, onlarla ev yerleştirmek tam zulümev arkadaşların nerede
Eyvallah abi sağolasınAllahım ağız tadıyla oturmayı nasip eylesin kardeşim. ????
Hocam dvarw ın bellcap 3,5ml olan mı 5ml olan mı ? Bir de fasttechteki bellcap mi ? Yav arkadaşıma aldık bi tane çok tanklı aşık olduk cüceye. Çoh güzel bir atomizer. Güle güle kullanın
dikkatli bakmayınca tanımak zorTek değilmişim oh @Turk gördün mü üstad bir tanımayan daha çıktı. Gözlüksüz oxelight istemiyoz biz tanıyamıyoruz üstadımızı sonra
Biz çoklu tank klonundan aldık ikinci el. Klon 3,5 ml pei bellcap ile 50/50 6mg likit ile aromasıda boğaz vurumuda yeterli geldi. Boğaz vurumu biraz daha fazla olsa tadından yenmez tabi ama 5ml likle o da çözülür demekki. Favori sarımınız nedir acaba ? Bu arada bu atomizerin orjinali alınır dedim kendi kendime gerçekten başarılı bir atomizerAllah razı olsun hocam, dvarw mtl, 5ml ultem steam tuners bellcaple birlikte
Onları yarın alıcam abi, onlarla ev yerleştirmek tam zulüm
Eyvallah abi sağolasın
Boğaz vurumunu arttırmak istyorsanız 5ml, aroma odaklı bir kullanım için 2-3.5 ml kullanmanızı tavsiye ederim. Dvarw gerçekten güzel bir atomizer. Sürekli sarılı duran tek atomizerim. Yok hocam steamtuners bu.
Biz çoklu tank klonundan aldık ikinci el. Klon 3,5 ml pei bellcap ile 50/50 6mg likit ile aromasıda boğaz vurumuda yeterli geldi. Boğaz vurumu biraz daha fazla olsa tadından yenmez tabi ama 5ml likle o da çözülür demekki. Favori sarımınız nedir acaba ? Bu arada bu atomizerin orjinali alınır dedim kendi kendime gerçekten başarılı bir atomizer
ben yohum orada. kameranın arkası. foto comandantedikkatli bakmayınca tanımak zor
harbi maşşallah baya genç çıkmış
yada benim düşündüğümden gerçekten de daha genç
@comandante abi sende yaşlı ihtiyarım ayağına yatıyorsunda 30-35lik gibisin maşallah