Anlık Sihirli Anlıklar-2019

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dotmtl geldi, denemelere başladık. 27 GA sardım, 28 Ga'yı okumadı. Kurulum çok kolay değil, acemiyi epey zorlar. Buhar 0.96 ohmda orta-sıcak. Bu ohmajın altında yapılan sarımlarda sıcak olacaktır. Aroma güzel, daha net bir şeyler söyleyebilmek için zamana ihtiyaç var. Akıtma gibi bir dert yok. İçim de pürüzsüz. Sesli demişler bu atoyu kullananlar ama ben pek sesli bulmadım. Spica Pro kullanıcısıyım, ona göre artıları var eksileri var. En büyük artısı likit dolumu bence. Driptipi çıkarıp dolduruyorsunuz. Sp Pro'ya kaç tırnak feda ettik. Yakışıklı da kerata. :)

Ekli dosyayı görüntüle 5158Ekli dosyayı görüntüle 5160
Ben sizi bi yerden tanıdım sanki hocam :))

@drippn hovam 28ga niçin okumadı, %90 28ga ile kullanırım ben dot mtli. Sadece 26ga ni80 ile ısınma oldu atomizere 27 ve 28ga da ısınma yaşamadım kaldı ki .80ohö altına da pek inmedim :)

@drippn hovam 28ga niçin okumadı, %90 28ga ile kullanırım ben dot mtli. Sadece 26ga ni80 ile ısınma oldu atomizere 27 ve 28ga da ısınma yaşamadım kaldı ki .80ohö altına da pek inmedim :)

Anlamadım hocam niye okumadığını. Önce alışık olduğum üzere 28 sardım ama olmadı. Sonra 27'ye geçtim. Kurulumu kolay değil, özellikle ilk seferde kan ter içinde bıraktı. Buhar hayli sıcak bana göre. Yüksek ihtimalle kısa bir süre içinde elimden çıkarırım zaten. Çok merak ediyordum, merakımı gidermiş oldum. :)

Anlamadım hocam niye okumadığını. Önce alışık olduğum üzere 28 sardım ama olmadı. Sonra 27'ye geçtim. Kurulumu kolay değil, özellikle ilk seferde kan ter içinde bıraktı. Buhar hayli sıcak bana göre. Yüksek ihtimalle kısa bir süre içinde elimden çıkarırım zaten. Çok merak ediyordum, merakımı gidermiş oldum. :)
İlk seferler biraz zor evet ama alıştıktan sonra keyifli bir atomizer :) bence satmadan bir şans daha verin.

En sevdiğim tarafı likit dolumu. Spica Pro'dan sonra aşırı kolay geldi. Yüksek ohm elde edebileceğim sarımlarla elbet denerim, yine istediğim verimi almazsam sonra satışa koyarım hocam.
Valla hocam 2 teli yanyana koyarak dahi sarım, yine de pek ısınmadı. Isınma var mı var, çok mu değil :) Sarım konusu da öyle profesyonellik istemiyor, 2. sarımda alıştı elim :)
28ga tel ile 1.1-1.2 ohm hafif aralıklı sarım tel içi sıkı, uçları tiftiklenmiş pamuk ve pastahane grubu likitlerle ben çok memnunum, ama bir gus değil :)

Valla hocam 2 teli yanyana koyarak dahi sarım, yine de pek ısınmadı. Isınma var mı var, çok mu değil :) Sarım konusu da öyle profesyonellik istemiyor, 2. sarımda alıştı elim :)
28ga tel ile 1.1-1.2 ohm hafif aralıklı sarım tel içi sıkı, uçları tiftiklenmiş pamuk ve pastahane grubu likitlerle ben çok memnunum, ama bir gus değil :)

Bir kere denedim hocam 28 ile. Acemi birisi de değilim, benim yaşadığım acemilik yeni bir atomizere karşı yaşanan türden bir acemilikti. İstanbul'a gider gitmez tekrar deneyeceğim. Memleketimden on gündür uzağım. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri