Mordor Buharcısı
Community
Arkadaşıma aldık drop rda ama çok sıçratıyor hocam yav. Dual coil fused clapton sardık ni80 teller. 0.17 ohm 75 watt. Ağzımız yüzümüz aroma oldu ama sıçratmasından dolayı telleri ortaya doğru konumlandırdık ama yinede olmadı. Pamukları ne sıkı ne gevşek. Bişileri eksik yaptık sanki ama çözemedim. Nasıl yaparız bu işi hocam ?DL siz olmaz ????
Ekli dosyayı görüntüle 6361
Arkadaşıma aldık drop rda ama çok sıçratıyor hocam yav. Dual coil fused clapton sardık ni80 teller. 0.17 ohm 75 watt. Ağzımız yüzümüz aroma oldu ama sıçratmasından dolayı telleri ortaya doğru konumlandırdık ama yinede olmadı. Pamukları ne sıkı ne gevşek. Bişileri eksik yaptık sanki ama çözemedim. Nasıl yaparız bu işi hocam ?
Arkadaşıma aldık drop rda ama çok sıçratıyor hocam yav. Dual coil fused clapton sardık ni80 teller. 0.17 ohm 75 watt. Ağzımız yüzümüz aroma oldu ama sıçratmasından dolayı telleri ortaya doğru konumlandırdık ama yinede olmadı. Pamukları ne sıkı ne gevşek. Bişileri eksik yaptık sanki ama çözemedim. Nasıl yaparız bu işi hocam ?
Valla tam ayarında yaptım halbuki. Ne sıkı ne gevşekti. Acaba fazla mı likitledik diye düşündük çözecem bakalım bi şekildeHocam pamuk az olunca ya da çok sıkı olursa yapıyor ????
Valla hocam birebir yaptım ama çözemedim bi türlü. Bakalım deneye deneye çözücez. Çocuk droptan soğudu valla teşekkürler video için.
Pamuk ne marka kullanıyorsunuz?Valla hocam birebir yaptım ama çözemedim bi türlü. Bakalım deneye deneye çözücez. Çocuk droptan soğudu valla teşekkürler video için.
Muji kullanıyoruz abi.Pamuk ne marka kullanıyorsunuz?
Baska bi pamuk deneyin.ben muji kullandigimda hemen pestile donuyor pamuk,elinle ezmissin gibiMuji kullanıyoruz abi.