çok güzelsiniz çokkk. selamlar herkese
Abi bu masanın en çok esirgeme huyu olmamasını seviyorum. Neredeyse herkesin elindeki modlar atolar komple değişti, birinin bir şeyi muhakkak bir başkasında Seviyorum bu insanları, hiçbir eksiğimiz gediğimiz olmuyor birlik olduğumuz içinçok güzelsiniz çokkk. selamlar herkese
aynı bizim masada öyle. sor Ferhata anlatsınAbi bu masanın en çok esirgeme huyu olmamasını seviyorum. Neredeyse herkesin elindeki modlar atolar komple değişti, birinin bir şeyi muhakkak bir başkasında Seviyorum bu insanları, hiçbir eksiğimiz gediğimiz olmuyor birlik olduğumuz için
Abi, sen gel kendin gör. Ben geleyim, kendim göreyimaynı bizim masada öyle. sor Ferhata anlatsın
Abi, sen gel kendin gör. Ben geleyim, kendim göreyim
Ahahah hocam kayfuna sabah laf ediyordun baş köşeye koymuşsun kocamani, güzel muhabbetler bol buharlar herkese
O on numara geyik konusu bir ato Bir g claasta bir aegise gezdiAhahah hocam kayfuna sabah laf ediyordun baş köşeye koymuşsun kocamani, güzel muhabbetler bol buharlar herkese
Savaşa girilir onunla, sokakta sevmediginiz bir komşu varsa araba egzozuna tikayin ?O on numara geyik konusu bir ato Bir g claasta bir aegise gezdi