Anlık Sihirli Anlıklar-2019

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
28 gündür kullanıyorum bugün itibariyle, henüz içinden çıkan iki coilden birisi takılı. 70/30 6mg/ml Chem. freebase kullanıyorum, toplamda 30ml nbase tükettim. Pod ve benzeri cihazlardan kanımın ısındığı ilk ürün. Birde driptipi değişebilir olsa eksiksiz derdim :). Joyetech EGO AiO Eco, 0.5ohm BFHN coil.

Ekli dosyayı görüntüle 4316
ha o oyuncak, pod denen şeylerin belki de en iyisidir hocam :) kıymetini bil, ben kaptırdım sen sıkı sıkı tut onu bırakma :D

Aynen hocam, geleneksel makinalara en yakını ya yapı olarak; tuşla kullanılması, nefes sensörü olmaması, kartuş yerine hazır coil olması, mis gibi tank atomizerli olması herşey tam istediğim gibi gerçekten :). Dışarıya mod/ato çıkartmaya gerek bırakmayacak bir oyuncak gerçekten.

ha o oyuncak, pod denen şeylerin belki de en iyisidir hocam :) kıymetini bil, ben kaptırdım sen sıkı sıkı tut onu bırakma :D

Ekli dosyayı görüntüle 4362
Bir sorum olacak bu demleme yapılırken üstünde illa modların bulunması gerekiyor mu? 2 gündür modları kullanamıyorum yoksa atesliye donecegim ?
Lanet olsun o kavanozlara :D kapandımı açılmak bilmiyor kapağı yahu açana kadar deli etmişti beni. Yıkadım bulaşık makinesinde verdim anama. Al baharat bişi koyarsın diye. Migrostan almıştım hatta. :D

Yıl olmuş 2019 Dün 22:30 dan beri elektrikler kesik[emoji849]
b734370971fb6926625257da6b9c61ac.jpg

ASUS_Z01KD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri