Elvis
Community
Küçük buluşmamızdan herkese saygılar sevgiler. Ekli dosyayı görüntüle 3323
Oooo bende belki mayısta gelirim
iyi geçtimi Ferhat abi is görüşmesi
Küçük buluşmamızdan herkese saygılar sevgiler. Ekli dosyayı görüntüle 3323
Ben whisper kullanmadim kiyaslayamiyorum
Kardeşim yarın kısmetse gidicem görüşmeye. Hayırlısı bakalım.Oooo bende belki mayısta gelirim
iyi geçtimi Ferhat abi is görüşmesi
Hocam şimdi oldumu, baktım alide de var... Ömben vwm i denk getirirsem kıyaslarım inşallah abi
Kardeşim yarın kısmetse gidicem görüşmeye. Hayırlısı bakalım.
sol alt köşedeki boşluk benim piconun yeri herhalde. garibim bomboş kalmış. kısmet bi dahaki buluşmaya artık.Küçük buluşmamızdan herkese saygılar sevgiler. Ekli dosyayı görüntüle 3323
Abicim başın sağolsun. Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah.sol alt köşedeki boşluk benim piconun yeri herhalde. garibim bomboş kalmış. kısmet bi dahaki buluşmaya artık.
Amin inşallah kardeşim.Allah rastgetirsin abi... Hayırlısı olsun
Abicim başın sağolsun. Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah.
Başın sağolsun abicim, biz de yüzyüze tanışmayı bekliyoruz artıksol alt köşedeki boşluk benim piconun yeri herhalde. garibim bomboş kalmış. kısmet bi dahaki buluşmaya artık.
Amacına uygun kullandıktan sonra pico da bir dico da. Tahtalara hiç girmiyorum bile..tek tek bütün makinelere bakıyorum burda, hastalık oldu resmen.Bi picoya bakıyorum bi burda ki aletlere, picoya likit veresim gelmiyor.Piconun atomizeri bükük,pico üzgün...
Dayı bu kılıfı kim yaparUzun süredir le zephyr rta kullanmamıştım. Özlemişim[emoji7]
#Eleaf_iStick
#Pico_75w_mod_case
#mod
#le_zephyr
#rta
#directed_by_Yasin_Ulger
ASUS_Z01KD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi