LcaxTheKurtköyPrensi
Community
Selam Kurtkoy lu
Holyatty Patibulum soruyordun ya sen, onu bos ver assagidakine odaklan
Vwm integra
Ekli dosyayı görüntüle 3285
Abi neyi incelesem ertesi gün fotoğraf atıyorsun o cihazla beynim yandı artık
Yorumları alalım abi meraktayız
Bulucaz artık Galaxies mtl alacaktımCok harika yapmislar, guzel bir icimi var, aroma en iyiler arasinda hadda daha iyisini henuz denemedim derim.
Tek sorunu var hava ayar yuzugu, saglam mtl olsun diyorsan biraz sekilden sekile girmen gerekiyor ama mtl olunca da guzel bogaz vurumu sagliyor. Vwm genelde atomizeri cikardiktan bir kac hafta sonra degisik hava ayar yuzukleri de cikarir, oyle saniyorum ki bir iki haftaya benim tek sorunum da cozmus olurlar. Ikincisi alip yedekleyebilecegim bir atomizer.
Bulursan kacirma!
satın aldığınız yeri söyler misiniz mahsuru yoksa.Cok harika yapmislar, guzel bir icimi var, aroma en iyiler arasinda hadda daha iyisini henuz denemedim derim.
Tek sorunu var hava ayar yuzugu, saglam mtl olsun diyorsan biraz sekilden sekile girmen gerekiyor ama mtl olunca da guzel bogaz vurumu sagliyor. Vwm genelde atomizeri cikardiktan bir kac hafta sonra degisik hava ayar yuzukleri de cikarir, oyle saniyorum ki bir iki haftaya benim tek sorunum da cozmus olurlar. Ikincisi alip yedekleyebilecegim bir atomizer.
Bulursan kacirma!
Cok harika yapmislar, guzel bir icimi var, aroma en iyiler arasinda hadda daha iyisini henuz denemedim derim.
Bulursan kacirma!
o paraya üretildiği yerde kalsın. 185euro nedir, fakir afrika ülkesi yıllık cari açığı gibiİtalyan forumunda denk geldim...185euroymus
22 mm çap, 35 yüksek, 4 ml kapasiteli, tümü 304L, Quadrant PC 1000 polikarbonat tankta (Mitsubishi), azaltılmış buharlaşma odası, yalnızca 9 mm, her tarafta 3 hava deliği, 1, 1.4, 1.6 Beraber birleştirilen yan ve 1.2, 1.4 ve 1.6, Mtl'den havadar Lezzet ile sınırlandırılmış 13 hava akışı kombinasyonuna sahip olma imkanı sunar. Özellikle, hangi deliği seçerseniz seçin, hava ortada bobine gelecektir. Yukarıdan ve aşağıdan doldurun.
Taretlerin üzerindeki olukların üzerine konulacak çok kısa pamuk kuyrukları olan Fev tarzı besleme.
Demisler
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ek bilgi
doğan slx ile takas ? ))Küçük buluşmamızdan herkese saygılar sevgiler. Ekli dosyayı görüntüle 3323
abi sanki whisperdan daha memnun gibi konuşuyor bu abi