Anlık Sihirli Anlıklar-2019

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet o konuda spica nin deck vidalarina bir iyilestirme sart. Cabuk deforme oluyor. Acikcasi atomizerlerde bir gus vidasi gibi saglam vida cok nadir denk geliyorum.

Hocam klon, orjinal, yerli ve yabancı bir çok Atomizer kullandım ama ben böyle bir şey görmedim. Şu an kullanılmaz halde Atomizer

edit: bu arada yanlış anlaşılmasın Atomizeri kötülemiyorum @engin Atomizer harika, içimi ve nikotin doyumu harika. Aromasını da ben gayet beğendim ama hocam vidalar gerçekten berbat. Yıldız değil de düz kullanılsaydı daha iyi olurdu yine aynı kalite vidada

Glaz-Mini-Glaz-V2.jpg

Glaz kardeşler.
Hocam şu glaz ın mtl versiyonunun bi incelemesini yapsan çok seviniriz...????

Hocam klon, orjinal, yerli ve yabancı bir çok Atomizer kullandım ama ben böyle bir şey görmedim. Şu an kullanılmaz halde Atomizer

edit: bu arada yanlış anlaşılmasın Atomizeri kötülemiyorum @engin Atomizer harika, içimi ve nikotin doyumu harika. Aromasını da ben gayet beğendim ama hocam vidalar gerçekten berbat. Yıldız değil de düz kullanılsaydı daha iyi olurdu yine aynı kalite vidada
Dediklerinize kesinlikle katiliyorum. Benim vidalarin taze olduguna bakmayin. Daha onceden bir set hunharca eskittim. Bu vidalarin saglam olmamasinin nedenini ben yildiz boslugunun normalden ufak olmasina bagliyorum. Benim onceki vidalari gorseniz dumduz durumdaydi. belki de yeni taktigim vidalarin yipranmamasinin nedeni artik 28-29ga’dan daha kalin tel kullanmadigima bagliyorum.

Boyle olcagini anlayinca aninda atomizere gore tornavida bulabiliyorsaniz cok iyi olur.

Atomizer harika, içimi ve nikotin doyumu harika. Aromasını da ben gayet beğendim ama hocam vidalar gerçekten berbat. Yıldız değil de düz kullanılsaydı daha iyi olurdu yine aynı kalite vidada
Dediklerinize kesinlikle katiliyorum. Benim vidalarin taze olduguna bakmayin. Daha onceden bir set hunharca eskittim.
Demiim demiiimm diyorum ama hacılar, ilklerden
Byvape zamanından alınma spika mı stok vidaları ile bir yıldan fazla neredeyse 2 yıl kullandım. Minnak vidalarla Yedeklerine dokunmadım. Kesin Tornavida nın suçudur o kesin tornavidanın.. ???? Profildeki deck spika ve benim sarımım naçizane.. Az nazik davranmak sevmek iyi olur..

Dediklerinize kesinlikle katiliyorum. Benim vidalarin taze olduguna bakmayin. Daha onceden bir set hunharca eskittim. Bu vidalarin saglam olmamasinin nedenini ben yildiz boslugunun normalden ufak olmasina bagliyorum. Benim onceki vidalari gorseniz dumduz durumdaydi. belki de yeni taktigim vidalarin yipranmamasinin nedeni artik 28-29ga’dan daha kalin tel kullanmadigima bagliyorum.

Boyle olcagini anlayinca aninda atomizere gore tornavida bulabiliyorsaniz cok iyi olur.

valla tornavida öneriniz var ise alırım

@Elvis hocam biraz daha baski ozendirik yaparsak tahta kutulu majorden bir kisi eksiltebiliriz bence
Hadi !!
@sihirbaz gercekten fev harika olur az önce düşündüm muthis yani bak bi hayal et
Harika diii mi yaauww ????????????

Bazen beni gruptan atmayı düşünenler oldu ama herzaman zehir üstün geldi))), [emoji216][emoji216][emoji216]

Veriyorum zehri veriyorum zehri bir sağdan bir soldan [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri