Anlık Sihirli Anlıklar-2019

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Heyecan yaptırma bana, kırmızı majör paylaşcan diye ödüm kopuyo ????????
Ne majormüş arkadaş,mini v3 paylasioz şurda aromanın efendisi,boğazlarin bogasi gelmiş senin ettigin laf-i guzaf yani ????????????????
Sen onu bunu birakta ustayla ayni anda beğeni atiyonuz entry e kacirmadim sanma sonra arkasindan bir bakıyorum konunun altinda çarşaf gibi aciklama geliyor,sen hayirdir ????????
Neyse 1 haftaya geliyor ama ben kutulu almicam pembe majör yalan oldu ????

Tel vidalarınız da sağlam görünüyor, maşallah diyeyim nazar değmesin. Benimkiler 2 günde pert oldu maalesef ki. Önerilere açığım
Tek yapabilecegim oneri yeni yedek vidalari taktiktan sonra coilmaster’in o siyah vidasiyla vedalasin spica ya degdirmeyin onu. Cunku buyuk geliyor ve icine tam oturmuyor. Daha kucuk uclu bir yildiz bulmakta fayda var.

Piyasada coilmaster in muadili olarak gecen kucuk cantali bir set almistim onun icinden cikan yildiz tornavidadan cok memnunum.

her atoya ayni yildiz uymuyor. Ben de flash vs17 atonun vida baslarini coilmasterin vidasiyla yemistim. Hala da ariyorum yedek vida flash icin:)

Tek yapabilecegim oneri yeni yedek vidalari taktiktan sonra coilmaster’in o siyah vidasiyla vedalasin spica ya degdirmeyin onu. Cunku buyuk geliyor ve icine tam oturmuyor. Daha kucuk uclu bir yildiz bulmakta fayda var.

Piyasada coilmaster in muadili olarak gecen kucuk cantali bir set almistim onun icinden cikan yildiz tornavidadan cok memnunum.

her atoya ayni yildiz uymuyor. Ben de flash vs17 atonun vida baslarini coilmasterin vidasiyla yemistim. Hala da ariyorum yedek vida flash icin:)
Valla hocam direk telefoncuların kullandığı yıldız tornavida ile kullandım ama hafif bir sıkmada direk deforme oldu vida.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri