Heyecan yaptırma bana, kırmızı majör paylaşcan diye ödüm kopuyo ????????
Pembe majör paylasicam burdan ahahahahah ????????????????Heyecan yaptırma bana, kırmızı majör paylaşcan diye ödüm kopuyo ????????
Ne majormüş arkadaş,mini v3 paylasioz şurda aromanın efendisi,boğazlarin bogasi gelmiş senin ettigin laf-i guzaf yani ????????????????Heyecan yaptırma bana, kırmızı majör paylaşcan diye ödüm kopuyo ????????
Tel vidalarınız da sağlam görünüyor, maşallah diyeyim nazar değmesin. Benimkiler 2 günde pert oldu maalesef ki. Önerilere açığımHazir sirius mods’un yeni atosu gelmeden spica proyla vakit gecirelim bakalim
Ekli dosyayı görüntüle 22122
Tek yapabilecegim oneri yeni yedek vidalari taktiktan sonra coilmaster’in o siyah vidasiyla vedalasin spica ya degdirmeyin onu. Cunku buyuk geliyor ve icine tam oturmuyor. Daha kucuk uclu bir yildiz bulmakta fayda var.Tel vidalarınız da sağlam görünüyor, maşallah diyeyim nazar değmesin. Benimkiler 2 günde pert oldu maalesef ki. Önerilere açığım
Ali'den bir ara 50 tanesini çok az bir paraya almıştım. Sakaryadan geçerseniz 5-6 tane hediye ederim. Komşuyuz (Kocaeli) galiba sizinle.Tel vidalarınız da sağlam görünüyor, maşallah diyeyim nazar değmesin. Benimkiler 2 günde pert oldu maalesef ki. Önerilere açığım
Valla hocam direk telefoncuların kullandığı yıldız tornavida ile kullandım ama hafif bir sıkmada direk deforme oldu vida.Tek yapabilecegim oneri yeni yedek vidalari taktiktan sonra coilmaster’in o siyah vidasiyla vedalasin spica ya degdirmeyin onu. Cunku buyuk geliyor ve icine tam oturmuyor. Daha kucuk uclu bir yildiz bulmakta fayda var.
Piyasada coilmaster in muadili olarak gecen kucuk cantali bir set almistim onun icinden cikan yildiz tornavidadan cok memnunum.
her atoya ayni yildiz uymuyor. Ben de flash vs17 atonun vida baslarini coilmasterin vidasiyla yemistim. Hala da ariyorum yedek vida flash icin
Ali'den bir ara 50 tanesini çok az bir paraya almıştım. Sakaryadan geçerseniz 5-6 tane hediye ederim. Komşuyuz (Kocaeli) galiba sizinle.
Evet o konuda spica nin deck vidalarina bir iyilestirme sart. Cabuk deforme oluyor. Acikcasi atomizerlerde bir gus vidasi gibi saglam vida cok nadir denk geliyorum.Valla hocam direk telefoncuların kullandığı yıldız tornavida ile kullandım ama hafif bir sıkmada direk deforme oldu vida.