Setler yakısıklıymıs hocam,troyada ultemden kaynaklı bi koku tat geliyor mu buharlarken?
Hep diyorum penodata hava motoru takmayiiiiiin,terapinizi başka şeylerle yapin yoga gibi falan filan iste????
Sağolun efendim... Saygılar.. ))Hep diyorum penodata hava motoru takmayiiiiiin,terapinizi başka şeylerle yapin yoga gibi falan filan iste????
Afiyetler olsun hocam ben bile keyif aldim ????????????
Hayırlı tezkereler üstadım. Selametle gidip gelmeniz nasip olsun.Gitmeden önce son bir asker anlığı olsun bu da benden. Uzun dönem yolcusu kalmasın. 1 ay kadar sonra görüşebilmek üzere inşallah. Dualarını esirgemeyenlere de şimdiden çok teşekkürler. Demirbaşları aldık yanımıza spica kızmasın kolaylık olsun diye bunlar var şimdilik. 1 ay zor ama sigara içmeden dönebilirsek amenna dönemezsek de bu likitlerin tadı damağımızda kalacak. Allah'a emanet olunuz ahali
Ekli dosyayı görüntüle 19041
Hayırlı tezkereler dilerimGitmeden önce son bir asker anlığı olsun bu da benden. Uzun dönem yolcusu kalmasın. 1 ay kadar sonra görüşebilmek üzere inşallah. Dualarını esirgemeyenlere de şimdiden çok teşekkürler. Demirbaşları aldık yanımıza spica kızmasın kolaylık olsun diye bunlar var şimdilik. 1 ay zor ama sigara içmeden dönebilirsek amenna dönemezsek de bu likitlerin tadı damağımızda kalacak. Allah'a emanet olunuz ahali
Ekli dosyayı görüntüle 19041