Nacruno
Community
Picodaki integra daha güzel duruyor. Neden mi ? Çünkü pico çok güzel tamam tamam dicodes de fena değil
Picodaki integra daha güzel duruyor. Neden mi ? Çünkü pico çok güzel tamam tamam dicodes de fena değil
Böyle böyle seni integracı yapıcaz işte ????Picodaki integra daha güzel duruyor. Neden mi ? Çünkü pico çok güzel tamam tamam dicodes de fena değil
Sen bir yandan @onepuffman bir yandan çok fena dürtüyorsunuz da ben tövbeliyim bir süreBöyle böyle seni integracı yapıcaz işte ????
Tamam biraz araştırma yaptım yalan yok. Hava kanallarını sevdim mtl-mdtl tarzı var gibi geldi. Kurulumunu beğendim kolay gibi duruyor şans vericez belli oldu
Üstad yapma ???? sende benim gibi hemen gaza geliyorsun birinin bizi durdurması lazım ????????Tamam biraz araştırma yaptım yalan yok. Hava kanallarını sevdim mtl-mdtl tarzı var gibi geldi. Kurulumunu beğendim kolay gibi duruyor şans vericez belli oldu
Şu major gelsin hele bir duruma göre bakarız bahanem de müthiş. Başka atoya göz dikip gaza gelmemeye çalışma nolacak sonumuz bilemedimÜstad yapma ???? sende benim gibi hemen gaza geliyorsun birinin bizi durdurması lazım ????????
Daha sıkılmadın mı ????[emoji41]
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sıkınılmayan mod yapmışlar ????????????Daha sıkılmadın mı ????