Mordor Buharcısı
Community
En sağdaki berserker 1.5 mi? Eğer öyleyse kısa bir yorum alabilirmiyiz?
En sağdaki berserker 1.5 mi? Eğer öyleyse kısa bir yorum alabilirmiyiz?
Teşekkür ederim açıklamanız içinHocam Berserker 1.5 yazısız klonu orjinalini bir türlü yakalayamadım ucuza buldum diye bir deneyeyim dedim. v1 den bir tık daha az aroma aldım ama orjinal olmaması kaynaklı olabilir deckte çok ufak bir farklılık var incelemelerime göre orjinal ile klon arasında. Aroma konusunda güzel yani abisi gibi. Üsten dolumda sızdırma veya fokurdama sorunu kalmamış tamamen çözmüşler o sorunu. Cam tank ile 2.5 ml olması gün içinde sıkıntıya sokuyor beni bazen. Metal tankı denemedim onunla 3 yada 3.5 ml oluyormuş sanırım ama likit miktarını görememek pek hoşuma giden bir fikir değil. Metal driptipi güzel bir detay olmuş v1 den kısa olmasına rağmen buharı ısınmamış pek bu sayede sanki. Tabi v1'i uzun tank ile kullandığımı belirtmek isterim ayrıca v1'den daha büyük hava ayarında kullanıyorum. Boğaz vurumu atomizerlerde dikkat ettiğim bir detay olmadığından hakkında yorum yapamıyorum.
Özetle üstten dolum sorunu çözülmüs ve pamuklaması işkence olmaktan çıkmış berserker. 70 TL'ye aldığım için memnunum ama v1 hali hazırda elimde varken orjinalini almazdım sanırım. V1' i üstten dolum sıkıntısı yüzünden tercih etmeyenler için öneririm. Biri orjinal biri klon olduğu için tam bir kıyaslama yapamıyorum açıkçası hocam umarım merakınızı giderebilmişimdir.
Edit: Sadece kıyaslama yaptığımı fark ettim hemen kısa bir özet geçeyim. Aroma konusunda ortalama. Sarımı çok kolay. Sızdırma akıtma yapmıyor üstten dolumda sadece hava kanalını kapıyorum bazen onu bile yapmıyorum yinede sızdırmıyor. Beslenmesi yeterli hatta gayet yeterli sorunsuz. Sıkılık konusunda iyi ben en genişin bir altında kullanıyorum çok sıkı sevmediğim için. Ilık buhar.
Pazar gelecek değil mi ? Abi kardeş tanışalım
Abi kardeş
Keyifli buharlar 17 nin modu nedir acaba
Abi kardeş
Pazar gelecek değil mi ? Abi kardeş tanışalım
eeee profil fotosunda dome var ?Pazar gelecekler
Ml class - FeV 4.5
Eleaf amnis - FeV VS
Hocam bu atomizerin adı nedir çok güzelmiş
Flash 17mm. ????Hocam bu atomizerin adı nedir çok güzelmiş
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
eve iş derken bilgisayarım bozuldu yolluyorumEkli dosyayı görüntüle 7769
Eve iş getirdim ????
Bence sen evi işe götürmüşsünEkli dosyayı görüntüle 7769
Eve iş getirdim ????
Gönder gelsin saldıray abi ????????eve iş derken bilgisayarım bozuldu yolluyorum
Biraz öyle oluyor seviyorum uğraşmayı da????Bence sen evi işe götürmüşsün
valla laptop yandı bnmGönder gelsin saldıray abi ????????
Biraz öyle oluyor seviyorum uğraşmayı da????