Saldıray Abi
Community
ne taraftaysa adres al bizde gidip gelekHocam likitlerden hediye ediyorsan bizi de görebilir misiniz,bu aralar biraz likite ihtiyacım var da ????
ne taraftaysa adres al bizde gidip gelekHocam likitlerden hediye ediyorsan bizi de görebilir misiniz,bu aralar biraz likite ihtiyacım var da ????
Ateş ediyir elinize sağlık ????
Hiç pas vermiyor ki Abi ????ne taraftaysa adres al bizde gidip gelek
Troy zor dönem atosudur,ısı telleri veya Mtl fused clapton tel ile kullanmanızı tavsiye ederim abi ????Valla bende o tarz birşey arayışındayım kayfun veya five pawns ne var ne yok sattık kaldık troy 1x 3 e
ben öyle uğraşamam direk sararım 28 ga geçerimTroy zor dönem atosudur,ısı telleri veya Mtl fused clapton tel ile kullanmanızı tavsiye ederim abi ????
Abi tanıyorum seni.ben öyle uğraşamam direk sararım 28 ga geçerim
Yok ya izmirdesin sen tanımazsınAbi tanıyorum seni.
Abi tanıyorum. Resimdeki sen değil misin? Bu arada İzmir de olduğumu nereden biliyorsun abiYok ya izmirdesin sen tanımazsın
Konum kısmında yazıyor doğrudur diye düşündüm. Benim resimdekiAbi tanıyorum. Resimdeki sen değil misin? Bu arada İzmir de olduğumu nereden biliyorsun abi
Evet doğru abi. Senide yazdım dede gibi abi katagorisineKonum kısmında yazıyor doğrudur diye düşündüm. Benim resimdeki
bi kuş gördüm sanki
AAH AH. Rüyalarımın prensesi Studiolive. Kolay gelsin hocamProfesyonel ses,müzik ve prova kayıt mikseri
Ekli dosyayı görüntüle 7505
Sx mini mx class & Kayfun prime pei tank kitli