SBTV METALURJİ AKADEMİSİ YAKINDA AÇILIYOR"L" Low Carbon demek. SS316'da max %0.08 karbon içeriği varken SS316L'de bu değer %0.03. Ben açıkçası kullanımda bir fark anlamadım ama sanayideki kullanımında korozyona bağlı olarak 316L bir kaç adım öne çıkıyordu. Hatta birde 316Ti var mesela, o da titanyum ilaveli SS. Nikel ve molibden miktarı artınca 317 oluyor, onun L'si de yine Low Carbon oluyor.
Amanın ben yokum o listede @Mr. Ocean direk mühendisi zaten, @hasakcicek abi de kendini kobay bellemiş, her şeyi deneyip test ederek sonuçları analiz edip, ölmedim diyorSBTV METALURJİ AKADEMİSİ YAKINDA AÇILIYOR
AKADEMİSYEN KADRO
@onepuffman
@hasakcicek
@Mr. Ocean
VE DAHA NİCELERİ...
SBTV METALURJİ AKADEMİSİ YAKINDA AÇILIYOR
AKADEMİSYEN KADRO
@onepuffman
@hasakcicek
@Mr. Ocean
VE DAHA NİCELERİ...
Amanın ben yokum o listede @Mr. Ocean direk mühendisi zaten, @hasakcicek abi de kendini kobay bellemiş, her şeyi deneyip test ederek sonuçları analiz edip, ölmedim diyor
daha şunlar denenecek len ????
Ekli dosyayı görüntüle 24921
Abi senin Nife48 flat da bende ha Kullanabilen olmadı hala. Ben bir kere başarır gibi oldum, gerçi sonrasını hatırlamıyorum.
TC mod en basit şekliyde, kullanılan coildeki ohm değişimini takip ederek oluşacak ısıyı hesaplayıp yönetim yapar. Bu ohmdaki artışı da telin TCR'ına, yani Temperature Coefficient of Resistance'ına, yani direncin sıcaklık katsayısına, yani sıcaklıktaki bir birimlik değişim için dirençdeki değişimi veren katsayıya bakarak yapar. Yaygın kullanımda olan teller, TCR'ı kayıtlı profil şeklinde çiplere hazır yüklenmiş olarak gelir. Titanyum, SS gibi. Siz profili seçer, coili hazırlar, her hangi bir ön işlem yapmadan ohm'u ölçüp sabitler, ardından kullanmak istediğiniz sıcaklık değerini girersiniz. Bunun yanı sıra Watt değeri de girersiniz. Watt değeri temel olarak en basit anlamla belirlediğiniz sıcaklığa ne kadar hızlı ulaşacağını belirler diyebiliriz. Bazı çiplerde bu watt ayarı hiç olmuyor, örneğin Asvape Gabriel ya da Michael Mini gibi.Bir bu işi basite seviyeden tüm ayrıntıları ile anlatsa güzel bi konu ortaya çıkar
Hangi markanın ss430'unu kullanıyorsunuz?Vt75 nano modumla tc mod deneyimliyorum. Steamden tfr ve tcr ayarladım ama tfr içimde zerre zevk almıyorum ne buhar var ne sıcaklık ne aroma. Tcr modunda ise aroma nispeten var buhar iyi sıcaklık kallavi. Ss430 tel kullanıyorum tcr 138
Azizim etme eyleme ,yok usta ben ustabaşıyım, akademisyen olanlar @Mr. Ocean la @onepuffman
Azizim etme eyleme ,
SS 5012 kullanıyorum diyor bir arkadaş (farzı misal) Gelen sorular ve fikirler;
Kaptan: Hangi Marka Kaç Ga?
Hasan Abey: Kaç tur Kaç MM Dual sarsak ne olur acaba bunu birde performans coiline döndürsek aman aman....
Onepuffman(bir puff değil birçok puuff esasında) : Abi hangi modu kullanıyorsun çip nedir ? Aslında SS5012 değil de 4975 daha mantıklı...
Bakın yukarıdaki sohbetinizi reel örnekleme de yapabilirim. Yani demem o ki siz o akademisyen kadroda yerinizi alın )
Alabilirsin. Ben bir süre 26ga twisted yaparak dl'de kullandım. Sonra Aslanhan'ı gaza getirdim, saf titanyumdan dev fused claptonlar yaptı. Çok iyi performansı vardı telin. Direnç stabil. Lakin temizlenemediği için, çok pahalı olduğu için ve kullanmak için sıcaklık kontrolü ve titanyum telleri çok iyi bilmek gerektiğinden dolayı genele çıkmadı. Güzel fantaziydi. Çok keyif almıştım kullanırken.aslında elimde 29 avg titanyumla 32 avg titanyum var, clapton yapsam stabil bi ohm alabilir miyimki denemek lazım
ne kadar dev kaptanAlabilirsin. Ben bir süre 26ga twisted yaparak dl'de kullandım. Sonra Aslanhan'ı gaza getirdim, saf titanyumdan dev fused claptonlar yaptı. Çok iyi performansı vardı telin. Direnç stabil. Lakin temizlenemediği için, çok pahalı olduğu için ve kullanmak için sıcaklık kontrolü ve titanyum telleri çok iyi bilmek gerektiğinden dolayı genele çıkmadı. Güzel fantaziydi. Çok keyif almıştım kullanırken.
Çok tel gidiyor bu arada yaparken, dikkat etmek gerek.
aslında elimde 29 avg titanyumla 32 avg titanyum var, clapton yapsam stabil bi ohm alabilir miyimki denemek lazım
Gocuman böyle.ne kadar dev kaptan
32 ga bedavaya geldi ya 29 luk kullanmamıda sen sevmiyorsun, ikisini harmanlayıp harcayayım dedim. Sanki iatty de güzel olacak gibi. Decki geniş ya, rahat rahat oturur.Alabilirsin. Ben bir süre 26ga twisted yaparak dl'de kullandım. Sonra Aslanhan'ı gaza getirdim, saf titanyumdan dev fused claptonlar yaptı. Çok iyi performansı vardı telin. Direnç stabil. Lakin temizlenemediği için, çok pahalı olduğu için ve kullanmak için sıcaklık kontrolü ve titanyum telleri çok iyi bilmek gerektiğinden dolayı genele çıkmadı. Güzel fantaziydi. Çok keyif almıştım kullanırken.
Çok tel gidiyor bu arada yaparken, dikkat etmek gerek.
zehir olacak zehir ????Abi 29 core üzerine 32 titanyum, 2.5mm çap 5 tur için 0.45 gibi bir ohm verirmiş.