En son mesaj 12 Mayıs'ta yazılmış.Sek Nbase kullanan sayısı çok azmış burada.Benim sek nbase kullanımı 3. yılını doldurmak üzere.Bu süre zarfında tüm kombinasyonları denedim.Bana kalırsa hep içilebilir,kullanımı rahat bileşenler.Normal bir kullanıcı için ChemBase ve WilmarBase fazlasıyla yeterli.Kendim, sürekli olarak bu ikisini kullanıyorum.MerckBase, SigmaBase gibi ürünlerin arada ki fiyat farkını hakedecek kadar içim kalitesini artırdığını düşünmüyorum.
Kendi tecrübelerime dayanarak:
VG: ChemBase satın alıyorsam 'Chemnovatic VG', onun dışında sadece 'Wilmar VG' satın alıyorum.İki üründe fiyat/performans açısından, altın oran benim için.Üçüncü olarak bu listeye sadece 'Oxi VG' ekleyebilirim.Geri kalan seçeneklerin faydalarına göre,maliyetleri gereksiz yüksek.
PG: ChemBase satın alıyorsam 'Chemnovatic PG', onun dışında tüm kombinasyonlarda sadece 'Bio PG' satın alıyorum.Özellikle 'Bio PG', plastik tadının tamamen önüne geçiyor.Aynı sebepten ötürü, 'Merck PG'den tamamen uzak duruyorum.Dayanılmaz bir plastik veriyor nbase'in tadına.
Nic: ChemBase satın alıyorsam 'Chemnovatic Nic', onun dışında sadece 'Siegfried Nic' satın alıyorum.İki üründe son derece tatmin edici.Yine nikotinde 'Merck' markasından hoşlanmıyorum.Elimde emzik oluyor.
ChemBase/3C bambaşka bir deneyim sunuyor.Sigaraya en yakın şeklinde tarif edebilirim.Bir defa olsun denenmesi gerektiğini düşünüyorum.Beğenilmemesi durumunda 'Wilmar VG / Bio PG / Siegfried Nic' güvenilir limandır benim için.
@GaziHazar abi benim kullanım şu şekilde, coili ortalama 14. gün değiştiriyorum.Nbase'i yukarıda adı geçen firmadan alıyorum.
Nbase: Chembase/WilmarBase (70VG / 30 PG) , 6mg
Atomizer: FEV 4.5 (1mm hava pini)
Coil: Temco Kanthal 28 Ga, 2,5 mm , 6 tur (1 ohm)